Šta je novo?

Instalacija WMP 9

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
2x8GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
ASRock PG32QF2B 32"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne trazim crack vec savet, ali ako moderator zakljuci da ovaj post krsi pravila foruma, neka ga obrise.
Znaci treba mi media player 9 za WinXP zbog codeca za jedan golisavi film. Iman corporate verziju OSa sa brojem sa bele liste (skoro sam skidao update koji ispravlja ranjivost koju koristi blast i pristao je da se instalira, pa kontam da je tu sve OK).
Evo sta kaze EULA:
* Solely for the purpose of preventing unlicensed use of the applicable OS Software, the OS Components may install on your computer technological measures that are designed to prevent unlicensed use, and Microsoft may use this technology to confirm that you have a licensed copy of the OS Software. The update of these technological measures only occurs through the installation of these OS Components. The OS Components will not install on unlicensed copies of the OS Software. If you are not using a licensed copy of the OS Software, you are not allowed to install the OS Components or future OS Software updates. Microsoft will not collect any personally identifiable information from your computer during this process.

M$ je ostao upamcen po par prljavih trikova sa WMP, zbog cega se plasim da ga instaliram. Mogao bih da pokusam da napravim restore point pre instalacije WMP, ali mozda su i tu nesto udesili (kad prave OS najbolje ga i poznaju).
Da li je ko instalirao WMP9 za XP i da li je bilo problema?

Tvoja zabrinutost bi mi bila opravdana da se radi o racunaru na kome se drze poverljiva drzavna/ finansijska/tehnoloska dokumenta ili nesto slicne vrednosti.

Ja sam instalirao wmp9, nista specijalno nisam primetio, osim sto mi je u par navrata skidao nedostajuce codec-e.
A naravno da treba otici do Tools>Options>Privacy i podesiti zeljeno ponasanje.

Nije mi bas jasno zasto nikako ne mogu da prikazem subtitle (T3) u ovom player-u . Izgleda da ne znam nesto sto drugi znaju. U polju Captions and Subtitles stoji chekirano On if available (pa opet nece). Nema opciju da ga dovedeem do mesta gde je .sub fajl

He, videh Heinzov odgovor u prethodnom threadu. Inace ja koristim RadLight, a ovo za wmp i sutit. me cisto ineresovalo.

ZoNi je napisao(la):
ja sam ga instalirao, ali sam ga zbog uzasne sporosti koritio pet minuta i onda sam ga skroz zaboravio...

Nisam primetio neku "uzasnu sporost"...Cak radi, cini mi se, brze nego MP8. Jedino je onaj MP 6.4 brzi od njega...

Pa nema potrebe da se instalira ceo WMP9 - dovoljno je instalirati samo kodeke za isti (<2MB)...

Dodjoh, videh, zaboravih na WM9

Ja sam svojevremeno instalirao, odusevio se izgledom, smorio se od "brzine", poceo je da brljavi brzo i onda sma ga ubio🙂
WMP8 meni mnoooooooooogo bolje radi.

delimir je napisao(la):
...

Nisam primetio neku "uzasnu sporost"...Cak radi, cini mi se, brze nego MP8. Jedino je onaj MP 6.4 brzi od njega...
ma, nisam mislio u odnosu na druge verzije WMPa, nego u odnosu na druge audio&video playere! (npr. kombinacija BS Player+WinAmp je XYZ puta bolja!)

Nije mi bas jasno zasto nikako ne mogu da prikazem subtitle (T3) u ovom player-u . Izgleda da ne znam nesto sto drugi znaju. U polju Captions and Subtitles stoji chekirano On if available (pa opet nece). Nema opciju da ga dovedeem do mesta gde je .sub fajl[/quote]

Sto se tice WMP9 morao sam ga instalirati zbog igrice Pirates of Caribbean,a mislim da bi instalacijom ffdshow-a resio taj problem.I u
opcijama ffdshowa kod opcije subtitles treba cekirati da se prikazuje subtitles.Tako je bar u 8 a kad je odradio upgrade ostalo je i dalje tako.

Nazad
Vrh Dno