Šta je novo?

instalacija windows mobile 5

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Kako? Znaci verovatno se radi tako sto se PDA (u mom slucaju Asus a636n) prikaci na PC pa se sa njega sinhronizacijom posalje windows? Ali mi treba detaljno! Takodje posto sam skoro kupio pda i dobio legalni windows na njemu a zeznuo sam zvuk nekako da li bi trebali ovi sto su mi prodali da to tretiraju kao garanciju uz neku malu nadoknadu :) naravno. Ali bih vise voleo kada bih to mogao sam da probam

Za detaljno, najbolje da pogledas uputstvo ili Asusov sajt. Mozda cak i bolje sajt, jer je moguce da su izbacili novu verziju rom-a (operativnog sistema) za tvoj uredjaj, pa iskorisiti priliku da ga skines.

Ako nema novog rom-a nema svrhe da radis ponovno ubacivanje vec postojeceg roma, mnogo je jednostavnije da uradis tzv hard reset koji uredjaj vraca u fabricko stanje tako sto iz zasticene memorije ucitava operativni sistem i pocetna podesavanja, sto bi bilo analogno formatiranju diska i instalaciji Windowsa od nule kod desktop pc-a. To konkretno znaci da gubis sve programe i podatke koje imas instalirane u glavnoj memoriji, i dovodis uredjaj u stanje kao kad si ga prvi put ukljucio.
Jak je preporucljivo da pre hard reseta bateriju napunis do kraja i uredjaj prekoadaptera ukljucis u struju.
Potrazi negde kako se radi hard reset za tvoj uredjaj, mada sam siguran da to pise i uputstvu.

Sta raditi ako uredjaj nece da odradi hard reset???

Pise mi i uputstvu powre dugme + ono koje ubodem olovcicom ali nece :(

Samo mi uradi soft restart, Probao sam i da drzim duze i svasta ali nece...

Sta da radim?? :crash:

Nazad
Vrh Dno