Šta je novo?

Instalacija Win 7 na USB disk na MacBookPro-u

Stator

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
650
Dakle, hocu da instaliram u BootCamp-u Win 7 na MBP ali ne na njegom interni disk nego na externi USB disk. Da li je neko radio ovo pre ? Da li je to uopste moguce ?

Dakle ne interesuje me instalacija na interni disk i virtualizacija nego iskljucivo na USB disk.

Nema razloga da ne radi... Probaj uostalom... ;)

Koliko se sećam počeli su bili da sastavljaju neku LIVE verziju MacOSa (hackintosha) za 10.5.6, ne znam dokle je to stiglo.

Predpostavljam da iz Disk Utilityja može da se iskopira sastav DVDa bez problema.

Nece da radi. Ubacim disk Win7 pokrenem instalaciju i samo kazem da nema podrsku za instalaciju na USB medijum :/

Prva dve ne rade posao dok treci bi trebao da radi. E sada me interesuje kako da odradim da se bootuje sa tog diska. Da li da obicno drzanje + "c" na pocetku biti dovoljno ?

Zar nema neka konfiguracija u BootCampu? Znam da u MacOSu možeš da promeniš startup disk, ali ne verujem da je to ono što tebi treba u ovom slučaju.

Prva dve ne rade posao dok treci bi trebao da radi. E sada me interesuje kako da odradim da se bootuje sa tog diska. Da li da obicno drzanje + "c" na pocetku biti dovoljno ?

pitanje je da li windows podrzava bootovanje sa usb diska
pri paljenju drzis alt/option dok ti se ne pojave ikonice butabilnih drajvova
celu pricu mozes da isprobas i na laksi nacin tako sto ces disk sa vec instaliranim windowsom ubaciti u usb fioku i probati da ga dignes preko mac-a
limite brzine preko usb znas vec tako da je veliko pitanje koliko je ovo korisna varijanta cak i u poredjenju sa virtualnom masinom

Vrh Dno