Šta je novo?

Instalacija win 2000

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ljudi, neznam sta mi je!
Iz dva pokusaja nisam mogao instalirati win2000 na chaintec plocu
sa duronom 1.2. Naravno, sama instalacija je prosla, medjutim posle
toga bi se pokusaj instalacija Service Pack-ova zavrsavao greskom,
kao i instalacija directx 8.1 , sto je rezultovalo naravno i losom instalacijom drajvera za ati 7500.Probao sam i sa instalacijom VIA drajvera pre i posle SP-ova.
Na isti masinu je bila instalirana 98se, a sada sam bez problema
instalirao XP. Medjutim, ostaje mi nejasnmo ovo sa 2000-darkom.
Ista instalacija win 2000 mi je radila sa SP 1-3 oko godinu dana na
masini sa PII i BX plocom, tako da nije do instalacionog CD-a, ili sta
ti vec znam cega.

Pozdrav,
Nemanja

nisi dao skoro nikakav info vezan za tvoj problem. kad ti je puko win2000? posle instalacije sp-a ili kasnije? koja je greska? sta se dogadja u sistemu i tako dalje

Da li na ploci imas integrisan zvuk? Sama instalacija Win2K zna cesto pucati zbog integrisane zvucne, pa je najbolje iskljuciti u BIOS-u, pustiti instalaciju, pa je tek onda ukljuciti... Mozda ti ovo pomogne i sa Service Packom...

grunf je napisao(la):
Da li na ploci imas integrisan zvuk? Sama instalacija Win2K zna cesto pucati zbog integrisane zvucne, pa je najbolje iskljuciti u BIOS-u, pustiti instalaciju, pa je tek onda ukljuciti... Mozda ti ovo pomogne i sa Service Packom...

Potpuno sam zaboravio da iskljucim zvucnu na ploci nakon resetovanja
biosa, posto imam ubodenu SB 128. Hvala na savetu, sada sam pogledao i OnBoard Sound je bio na Auto pa sam ga isljucio.
Mada, vec sam instalirao XP, tako da jedini razlog zbog koga me XP
nervira je nemogucnost da snimi cirilicu u Power Designeru, ali sam odustao od tog poslodavca koji je zahtevao cirilicu, mada ako je neko nesto radio na ovu temu, zamolio bih ga podeli iskustva.Ako treba,
neka se tred prebaci.

Pozdrav,
Nemanja

Nazad
Vrh Dno