HP Pavilion je u pitanju, K6 na 550MHz, 64 SDRAM-a, 100MHz magistrala... disk od 5GB. Elem, trebalo da instaliram w2k na ovu masinu. Probao sam up-grade, probao sam da krenem od cistog diska... i kako stigne do 'Starting Windows 2000' tu stane - i ni makac dalje. Ne cita ni CD, ni hard, ne reaguje na tastaturu.
Ne znam kako da preciznije opisem momenat u kom stane... recimo - kad ucita 4. boot disketu! E bas tu, na samom kraju... izadje plavi ekran, u zaglavlju stoji 'Windows 2000 Professional', a u dnu ta poruka: 'Starting Windows 2000 Professional'
Onada bi, valda, trebalo da krene s pripremom za instalaciju.
O cemu se radi?
Zasto nece da prodje ovu fazu?
Sta da radim?
PS. Probao sam da ga ostavim, da cekam... rek'o, proradice mozda. Cekao sam ga u toj fazi sat i po, odgledao sam film za to vreme. Nije se makao.
Ne znam kako da preciznije opisem momenat u kom stane... recimo - kad ucita 4. boot disketu! E bas tu, na samom kraju... izadje plavi ekran, u zaglavlju stoji 'Windows 2000 Professional', a u dnu ta poruka: 'Starting Windows 2000 Professional'
Onada bi, valda, trebalo da krene s pripremom za instalaciju.
O cemu se radi?
Zasto nece da prodje ovu fazu?
Sta da radim?
PS. Probao sam da ga ostavim, da cekam... rek'o, proradice mozda. Cekao sam ga u toj fazi sat i po, odgledao sam film za to vreme. Nije se makao.