Šta je novo?

Instalacija Viste

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
Hteo bih da napravim dual boot sa WinXP-om. Vistu bi stavio na D particiju, ali postoji jedan problem - nije prazna i ne bih da je formatiram, tu imam gomilu svacega sto nemam gde drugde da stavim a treba mi. Pa me zanima da li mogu da instaliram Vistu na tu particiju a da mi ostanu svi (BAS SVI) podaci?

Hteo bih da napravim dual boot sa WinXP-om. Vistu bi stavio na D particiju, ali postoji jedan problem - nije prazna i ne bih da je formatiram, tu imam gomilu svacega sto nemam gde drugde da stavim a treba mi. Pa me zanima da li mogu da instaliram Vistu na tu particiju a da mi ostanu svi (BAS SVI) podaci?

Ako je particija NTFS, i ako dovoljno slobodnog prostora ( vise od 10 GB) , zasto da ne?

Ostaće ti svi podaci, ali će ti sve programe, ako ih imaš instalirane na D: particiju (kao ja, ja sve stavljam na D:\Program files\...) prebaciti u Windows.old folder. Ništa strašno, ali čisto da znaš...

Nemam tamo programe, samo My Documents folder i kojekakve druge fajlove. Znaci, opusteno mogu da je stavim? Na M$ sajtu nisam nasao nista o tome

Slobodno,ja sam tako uradio.

Mozes da uradis resize pa posle jos jednu particiju sa Partition Magic.

Ako si uradio, molim te hajde reci mi da li si imao kakvih problema, posto hocu i ja to da uradim, ali nije mi jasno da li se instalira iz windowsa xp ili se podesi bot sa diska?:banana:

Bootuj je i instaliraj na D bez problema.

Nazad
Vrh Dno