Drugarica mi je dala zadatak da joj sredim problem sa njenim laptopom. OS joj je XP Home Edition, bez ikakvog service pack-a. Na kompu je već više od 2 godine. Naravno, pun virusa, adware-a, spyware-a...Mislio sam da je to tralala kao i kod običnih računara, ali... Malo mi je poljuljalo samopouzdanje kada sam video nekakva 3 Rescue diska. Koliko sam razumeo, oni služe da vrate sistem, odnosno, preko njih se formatira hard i instalira svež sistem, ali nigde ne piše koji...
Nisam se usudio da bilo šta diram pre nego se konsultujem sa nekim ko to bolje zna. Radi se o Compaq Presario 700. Zanima me kako je moguće instalirati XP SP2. Jel isti postupak kao i kod ostalih računara? Može li neki kraći tutorial, ako se već ima neke razlike. Jako bi mi značilo da mi neko pomogne na bilo koji način.
Pozdrav.
Nisam se usudio da bilo šta diram pre nego se konsultujem sa nekim ko to bolje zna. Radi se o Compaq Presario 700. Zanima me kako je moguće instalirati XP SP2. Jel isti postupak kao i kod ostalih računara? Može li neki kraći tutorial, ako se već ima neke razlike. Jako bi mi značilo da mi neko pomogne na bilo koji način.
Pozdrav.