Šta je novo?

Instalacija NET frameworka 1.1 problem

sucur_87

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2005
Poena
309
Dakle narode reinstalirao sam windows XP i nakon toga logicno da vratim sve sto sam pobrisao, pa je tako na red dosao i MSVS 2003 NET, i instalacija mi padne kod prerequesta prilikom instalacije net frameworka 1.1, sa 2. greske 99% iste sadrzine samo se razlikuju u brojevima procesa i threada. Evo kako glasi:
Naslov: RegSvcs.exe CLR Debugging Services
Poruka: Application has generated an exception that could not be hadled.

process id = xxxx thread = xxxx

I imam opcije terminate i debug.
I kliknem na terminate on kao nastavi instalaciju, al' zavrsi za par sekundi i prijavi da nije instaliran net framework 1.1.

Zna li neko rjesenje ovog problema.
Napominjem da prije reinstalacije win-a sam imao sve ovo instalirano uredno.

I meni se jednom bilo desilo isto kad sam instalirao svjezi Windows, a problem sam rijesio ponovnom reinstalacijom.

najbolje ti je da skines .NET 2.0 ima i zvanicna verzija, ne beta, ne RC itd....na M$ sajtu ili vidi po nekim CD/DVD sto idu uz casopise, i resio si problem 101%

Dvojka ne zamenjuje 1.1 - ako aplikacija trazi 1.x verziju, mora da je ima instaliranu paralelno sa 2.0, jer stara i nova verzija nisu 100% kompatibilne.

Poslednja izmena:
Baj'd'vej....
cemu sluzi NET framework?

"Pušta" programe pisane u jezicima C++.NET, C#.NET, J#.NET, Delphi.NET i svemu ostalom što ima .NET u sufiksu.

je li neophodno da bude instaliran na sistemu

jeste za te aplikacije (npr. corel x3), a da bi instalirali verziju 2.0 prvo mora da bude instalirana 1.1 verzija kao sto je rekao i silverglider

A da bi instalirao 1.1 moram prvo da rijesim ovaj problem ?

Probaj prvo da instaliras noviji windows installer (moze i preko win apdejta), pa onda MSVS.

Ako i dalje ne radi, probaj da obrises \windows\system32\mscoree.dll, pa ponovis instalaciju MSVS-a.

Ej rijesio sam problem pomocu AutoPatcher-a
pozz svima

Nazad
Vrh Dno