Šta je novo?

Instalacija kamerice

salecar87

Cenjen
Učlanjen(a)
12.03.2012
Poena
170
Drug ima problem sa instalacijom web kamere Gigatech W-014. Kamera je stigla kod mene, normalno bez cd-a jer je plug and play, Win7 je odmah ocitao i radila je sasvim normalno. Sad je dosao kući, kaže mi da je uštekao u komp i da neće automatski da instalira drajver. Naravno, drajvera na netu nema za te šklj kamere. U device mng. mu se nalazi žuti znak uzvika i piše USB 2.0 PC camera. Any help?:wall:

Poslednja izmena:
Zakačio je verovatno neki spajver ili nešto slično, jer sam u poslednje dve nedelje imao dva slučaja gde su me ljudi konsultovali jer su takođe imali problema sa "instalacijom" plug&play uređaja. U mom slučaju se problem manifestovao tako što korisnik (bukvalno built-in administrator) navodno nema prava da instalira uređaj. Primera radi, ubodem kameru, pojavi se novi hardver u device manageru ali takođe sa konfliktom (žuti znak uzvika) i ništa se dalje ne dešava, ne pojavi se nikakva poruka niti bilo šta. Tek kada odaberem opciju "update driver" - search online... On pronađe adekvatan drajver ali pritom ispiše da je neuspešna instalacija jer dotični account nema prava da ih instalira. Problem rešen sa Malwarebytes 2.0 ili tako nešto... Pronašao je na desetine "štetočina" i nakon čišćenja i restarta je prepoznavanje i "instalacija" prošla bez ikakvih problema.

Proradila kamera. Treats found ~600 :d Njemu to ko dobar dan. Kad nekog ne zanimaju moderna sokoćala. Hvala.

Vrh Dno