Šta je novo?

instalacija haroxware firmware-a na kablovski modem ?

lelekom

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2010
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
potreban postupak instalacije haxorware-a v1.1 rev39 na webstar2100r2
i da li su potrebni dodatni sertifikati nakon instalacije ?

Poslednja izmena:
Tesko da ces instrukcije dobiti na ovom forumu :)

Poslednja izmena:
Ako ti se igra sa kablovskim kupis fino modem na limundu pa posle ubacujes u njega sta hoces. Naravno da modem ne smes da koristis da krades internet od provajdera jer mogu da te iskljuce ako te uhvate. U stvari mozda ti i policija zakuca na vrata.

smece,kako da vratim na fabricki ?

jesam,al niko ne rece da je kompatibilan sa motorolom..

Ma ja sam ti rekao da kupiš Motorolin modem pošto očito imaš dosta problema sa WebStar-om. Pokušaj da tražiš od RV-a Motorolin modem :D

sad je pitanje kako vratiti na staro... imam backup cisco firmware-a ,ali nisam siguran da li moze da se vrati na taj nacin

Prelistaj malo strane forume. Nemoj samo da ubiješ modem...

Webstar je ciscov modem, u principu su dobri i motorola i webstar imaju iste chipsete tako da ti je razlika samo vizuelna. Obrati paznju kada vracas orginalni firmware da nisi menjao neke parametre jer ce ti oni ostati zapamceni pa ce se modem registrovati u mrezi sa promenjenim parametrima.

Poslednja izmena:
a kako da vratim na fabricki ? ima nesto u haxorware-u "firmware upgrade" ,ali pitanje je da li bi radilo vracanje preko toga ?

koristio sam onu komandu epc2100r2.bat i tftp32 .... znaci da preimenujem oficijelni u haroxware.bin ?

nemoras da menjas naziv fajla. Samo ga ubaci preko firmware upgrade-a
posto si radio preko eth i snmp skripte namesti sve parametre na modemu kako treba da ti stoje ,hfc mac,lan mac, serial..... jer postoji velika sansa da ti posle toga vishe nece raditi taj nacin fleshovanja preko eth pa ces biti u problemu da namestis modem da radi, Posle ces morati da ga flasujes preko jtag-a pod uslovom da ti je verzija modema r2 i da ima pinove za jtag na ploci.

Poslednja izmena:
ethernet mac ima neku cudnu adresu : imao je nesto tipa 02:... DE:AD ?

a kako da namestim lan mac ? jel to adresa od lan sa maticne ploce ili ?

You didn't upload a valid firmware image. No changes have been made .... to je kad pokusam direktno preko haxorware-a .e sad ne znam kako se u stvari vraca taj backup fajl ?

aj okaci na easyshare ,ili neki gde nema trojanaca :D

Za kakve sam ja gluposti, dobijao warn-ove, a za oglase trajnu zabranu.
O cemu vi pisete, a pre-revnosni modovi cute.

Vrh Dno