Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Posto sam malo staromodan tip i nisam trenutno u fazonu Viste, a kako vidim
svi su odlepili ( do jucerasnji protivnici Microsoft-a ).
Imam pitanje : da li mogu instalirati FreeBSD na svoj intel celeron p4 na 2,4 .
:wave:
Ja sam uspesno unistio MBR 4-5 puta, particije n puta i nikad nisam uspeo da ga instaliram kako valja... stoga sam i odustao. Sada sam srecan sa Ubuntuom i MAC OS X-om
Jesi li proučavao FreeBSD Handbook? Bez toga ne možeš niti krenuti u instalaciju. Ja sam se igrao davno sa 4.7 i bio sam oduševljen kako ista verzija KDEa radi očigledno brže nego na Slackware-u 8.1. Na 1Ghz P3 mu je trebalo kojih 10 sec. do grafičkog logina. Recompile kernela je bio obavezan za bilo kakvu multimediu . Bio je u triple bootu sa Slackom i Windozama, ali sam ga na kraju gazio linuxom ... najviše zbog instalacije paketa jer ADSLa nije bilo, zatim hw podrške koja je u linuxu bila bolja.
Poceo sam, pa sam na kraju opet instalirao Vistu.
Medjutim nije mi radio wirelles (ne znam zbog cega ) , mozda nisam znao neka stelovanja, mada vidim mrezu i uredjaje na njoj ali nemam izlaz na net, pise konflikt IP adresa, mada imam samo jednu konekciju, mislim da je zbog AP-a. Vratio sam se na XP ali cu sigurno na drugom hardu BSD, samo da nadjem malo slobodnog vremena. Ako neko ima predlog za vistu i problem ...
Prepucavanje na temu Linux vs Windows nije umesno kada se prica o FreeBSD-u. Covek je pitao kak oda instalira BSD a ne da slusa nebuloze o dobrom Windowsu i losem Linuxu