Šta je novo?

instalacija En jezik paketa preko De jezika na win7

weber

Cenjen
Učlanjen(a)
10.02.2012
Poena
169
Dosao sam do laptop-a uzetog u nemackoj. Nov je racunar, sa licenciranom 7-om home premium.
Problem je sto je instalirana na nemackom jeziku i ne mogu nikako da je vratim na engleski.
Isao sam u regional and language, ali ne prikazuje nikako opciju za instalaciju drugog jezika.
Probao sam i preko update-a, ali mi ne daje nikakve jezike da skinem.
Skinuo sam sa strane instalacioni paket Engleski jezik za 64bit-a, ali nece da ga pokrene nikako.

Sta da radim sa ovim sistemom? Ima li neko resenje sa engleski da ubacim, ili moram da radim novi sistem?
Hvala.

Gluposti. Video sam to na netu, ali sam mislio da ima neko resenje za to. Onda ce morati sistem da se radi.

Hvala u svakom slucaju. :)

Probaj da nadjes EN OEM instalaciju za tvoj racunar - tipa ako neko i UK/US ima isti racunar i recovery image. License bi automatski mogao da proradi.

To je pod "mozda" - ne pod "radice". Mislio sam da ovo ne radi nikako (zastita jezickog trzista, pogotovu prisutna u Koreji/Kini i jos ponekim drzavama) - ali u jednom drugom threadu je neko pomenuod a moze.

Gluposti. Video sam to na netu, ali sam mislio da ima neko resenje za to. Onda ce morati sistem da se radi.

Hvala u svakom slucaju. :)

nema na cemu.
pa... nije glupost, jer treba ponecim opravdati razlike u ceni windows-a:) a glupost je jer win ultimate ili pro dolaze tek sa solidno skupim laptopovima... a nemas izbor koji ce ti os staviti... to je bzvz.

http://www.froggie.sk/

POkusaj sa ovim, mozda prodje...

Mozes pokusati i sa instalacijom eng verzije, ali to cesce ne radi nego sto radi.

nema na cemu.
pa... nije glupost, jer treba ponecim opravdati razlike u ceni windows-a:) a glupost je jer win ultimate ili pro dolaze tek sa solidno skupim laptopovima... a nemas izbor koji ce ti os staviti... to je bzvz.
To jeste definitivno. Jedina prednost ove tehnoloski zaostale Srbije je u tome sto nas ne ganjaju za legalnost softvera, pa jos uvek cedimo sve moguce iz piraterije. :) Inace, da je drugacije, pola nas ne bi mogli da priustimo dosta softvera na racunarima.
Elem, da ne idemo mnogo off topic, nije pomogla skinuta instalacija engleskog jezika. Nasao sam na netu neku foru sa prepravkom jezika u registrima, ali ni to nije upalilo, tako da sam sinoc odradio nov windows 7 ultimate sp1, u inat . :D

A sto nisi uradio sto sam ti ja poslao? zavrsio bi za 10 minuta i kontam da bi sljakalo...

moras da radis sistem. samo ultimate i professional dozvoljavaju skidanje language paketa.
bas sam ja pre par meseci imao isti problem... morao sam da gazim sistem.

Mogu i Starter, Home Basic i Home Premium ali su manji paketi, nije prevedno 95% kao kod Pro i Ultimate verzija.
Mislim da samo US verzija dozvoljava menjanje jezika ili je to do OEM licenca, na vise laptopova sa Pro verzijom koji su bili Nemacki, Fr itd. nije mogao jezicki paket nikako.

Poslednja izmena:
i ja sam moj lap top pregazio. na njemu je bila vista sp 1 na stranom jeziku. Čak sam i licenciran antivirus+fw pregazio, stavio sam mu avast free :D

Nazad
Vrh Dno