Za razliku od 98-ce i ME-a pod XP-om se detonatori ne deinstaliraju vec samo instaliras nove, jer "najdalje" sto mozes da ides je da se vratis na one XP-ove, znaci nema kao ranije deinstalacija pa instalacija SVGA drajvera itd itd, resenje koje se meni licno bas ne dopada posto ne mozes nikada da znas da li si "ocistio" sve ostatke prethodnog drajvera (npr. cuveni Detonator Destroyer ne radi pod XP-om) - ali valjda je Billy pametniji od mene 😀
Uostalom kad skines bilo koje detonatore imas lep ReadMe file, samo ga prati i sve ce da bude OK.
Za NVMax na XP-u nemam pojma, ali znam da je razvoj NVMax-a obustavljen, njegov autor vise ne pruza nikakvu podrsku za njega, sto je dosta "sumnjivo". Umesto njega preporucio bih ti GTU (Geforce Tweak Utility), koji je funkcionalno gotovo isti a ima i mnogo vise opcija za podesavanje.
Sto se tice NVRefresh Rate Fix-a, nemoj da se ljutis, upotrebi molim te search opciju, samo sam ja licno vec tri puta pisao detaljno o tome, a verovatno i ostali jos po koji put...ne mogu vise 🙁