Šta je novo?

Instalacija detonatora pod XP-om

drsrle

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
601
Voleo bih da mi neko iskusan objasni nacin instalacije detonatora pod XP-om. Ranije pod W98 je bilo pravilo prvo da se predje na Standard PCI(VGA) graphics adapter, pa posle da se ukaze na inf file tamo gde se raspakuje download. Sada nisam siguran da je to isto. Ustvari radio sam to samo posle instalacije XP-a kada sam menjao njegove sa 21.81, i to sam radio onako preko njegovih. Da li sada mogu, kako me XP vodi, da preko 21.81 stavim neke novije i koje preporucujete. Da li se sme koristiti automatska setup procedura koja postoji u detonatorima, mada je ja nisam nikad do sada koristio ?

Jel neko probao da li Detonator Destroyer radi pod XP-om ?

Deinstalacija detonatora pod XP-om

Da dopunim nesto sto sa zapoceo. Da li se u XP mogu regularno deinstalisati detonatori iz add/remove programs kao kod 9x ?. Nisam dosada ni gledao kod mene, ali mislim da to ne postoji u control panelu, vec XP ima neki rollback drivera.
Nije valjda da niko ovde ne zna kako to treba da se radi na XP-u ili da niko nema XP ?

Sve verzije koje imaju instaler (21.81, 21.83, 23.10...) sa po instalaciju nađu u Add/Remove i u XP. Kada želiš da apdejtuješ drajvere samo odeš na Add/Remove i skineš stare, pa po restartu instaliraš nove. Ni ovo nije nužno, ali je preporučljivo.

Mene nešto zeza instalacija novih detonatora 27.20 za XP. Kada uputim instalera na .inf fajl on pokrene instalaciju i to onda traje i traje i nikada se ne završi. U task manageru piše running, znači ne dolazi do blokiranja, ali nikako da se odradi instalacija. Ima li neko slična iskustva. Sa svim prethodnim verzijama nije bilo problema.

Kod mene su se lepo instalirali, ali ne vredi da se mnogo cimaš oko njih nisu vredni toga. Onaj deo oko desktop efekata i sl. (Desktiop manager) je jako loše odrađen (bolje reći nedovršen). Sačekaj neku noviju verziju koja će nesumljivo izaći jako brzo (kao i obično). Finalnu očekujemo kada izađe GF4 (a i to je jako brzo)

Nazad
Vrh Dno