Šta je novo?

Instalacija Countera, problem!!!

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zaraziste me sa tim pricama o counteru, ceo moj kraj ga igra pa reko i ja da probam...
kad ono, eto ti ga na, kupim ja cd sa counterom 1.5, imam od ranije half life blue shift i oposing force (nemam originalni HL, ovo je kao neki nastavak), i nista od moje degustacije cs... :((
ma celo popodne sam izgubio pokusavajuci da ga poteram, ajde sad neko ko se razume u doticnu problematiku lepo da objasni postupak instalacije jer ja stvarno pocinjem da se osecam maloumno... mislim stvarno, da jednu glupu igru ne mogu da instaliram, ma is**zdeo sam...

jel mi treba neki patch, fix, utility, ma ocu jos danas da ga probam a pocinjem ozbiljno da se nerviram...

pozdrav svima

Najednostavnije resenje ti je da nabavis od nekog zapakovan na CD-u vec instaliran CS sa HL-om i svim i svacim. Jer je bedak kada sve mora da se instalira od HL-a pa preko svih patcheva i ostalo ILI da odes sa hardom kod nekog ko ima CS 1.5 i lepo ga kopnes kod sebe. Ja tako stalno radim jer me mrzi da svaki put instaliram sve redom. Moja preporuka odes do lokalne igraonice i zamolis ih da ti narezu na CD njihov CS ili da ti ga snime na hard.(D)

Vidis, to ti nije losa ideja, kad bi se samo jos nasao neko voljan za ovakvu akciju, a idealno bi bilo da stanuje na NB, pa jos negde u blizini 28 bloka... :)

pleazzeee pomozite, sutra je nedelja, dan ko stvoren za odmaranje i coravljenje uz counter...

pozdrav

hm

pa pazi ja recimo imam na jednom disku HL...to iznajmi negde...a na drugom disku 1.3

to je zadnji counter koji sam igrao...posle 1.3 sam prestao da igram CS...znaci

1.Iznajmi Half Life
2.instaliraj HL
3.Kupi (ili ako slucajno imas u CD klubu iznajmi) CS 1.5
4.Instaliraj hlupdate
5.Instaliraj CS 1.5 full

thats all :)

Hmm, koliko sam do sada shvatio problem je u Hlupdate...
Mada nisam siguran da li HL opposong force moze da zameni instalaciju originalnog hl, iako u svom direktorijumu ima trazenu hl.exe...
znaci da sumiramo, imam cs 1.5 mod, hl opp. force samo mi fali update na odredjenu verziju hl (valjda 1.1.1.0)... a na netu taj update ima oko 80 mega, pa ako je neko za nesto pod predhodnim tackama, tu sam...

a spreman sam i da kupim ako treba cd sa svim tim glupostima, mapama i botovima, dakle cekam ponude...

Vidi ovako ako oces ostavi mi na mail [email protected] tvoju adresu i ja cu ti poslati moj CS sa botovima mapama i svim sranjima onako zapakovan lepo e sad jedini problem je sto ces morati da cekas da ti to stigne iz NS pa ako oces ti se javiFX

Pa eto imam stiglo mi direktiva iz Singapura :D pa imam leeku jedan CS na hardu zapakujem narezem i to je to FX

Pa eto imam stiglo mi direktiva iz Singapura :D pa leeku jedan imam CS na hardu zapakujem, narezem i to je to FX

Pa nisam ga kupio nego sam lepo opushteno skidao sa neta sve jedan patch, onako laganeze :D

Jao kako lazes ccc.....Samo si skinuo mozda 1.4 nesecam se i 1.5...

Pa dobro bre vas dvojica, diskutujete ovde a ja jos ne nabavih glupi cd, poslao sam mail Xanu da bih uzeo od njega jer mislim da je u nekom drugom threadu rekao da ima sve meni potrebno, a ako nista od toga onda ostaje dogovor sa Dimketom...

Jel tebi Xan uopste stigao mail?

A ovaj thread bi inace mogao da se nastavi preko private, posto ovo vise nije u vezi sa postavljenom temom, dakle Xan cekam tvoj odgovor...

Nazad
Vrh Dno