Šta je novo?

instalacija bluetooth :(((

Cirko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2012
Poena
160
molim za pomoc imam toshiba satellite, ne znam tacno koji model u emmiju je pisalo da ima bluetooth, ali ja ne mogu da prebacim nista, imao sam neki program sa neta, ali nije moglo.. postoji li koje resenje molim za pomoc

Pa kako ocekujes da ti pomognemo ako nam nisi rekao bilo sta sto je relevantno za resavanje tvog problema? Saznaj model, objasni tacno situaciju pa mozda i moze da ti se pomogne.

probaj na toshiba sajtu da ga nadjes po serijskom broju ako moze

Kod:
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/generic/SUPPORT_PORTAL/

Toshiba ima svoj BT stek, da ne kažem softver. Nabavi njega i trebalo bi da radi. Ako ne proradi nekim čudom, nadji Widcomm, BlueSoleil ili neki drugi BT stek za windows.

Operativni sistem ? Drajveri ? Imali ga u Device Manager-u ? Da mozda nema dugmence na njemu za ukljucivanje ?

Operativni sistem ? Drajveri ? Imali ga u Device Manager-u ? Da mozda nema dugmence na njemu za ukljucivanje ?

operativni sistem windows 7, ima ga u device manageru, nema dugme nigde

ipak sada ga nema ni u device manageru, a zakleo bi se da je bio :O. jel mogu ista da instaliram pa da mogu naci tel preko bluetootha? na svim specifikacijama pise da ima bluetooth

Poslednja izmena od urednika:
Ako je u Emmiju pisalo da ima BT, ne mora da znaci da je to tacno.
Mozda tvoj laptop uopste ni nema bt (ako ga zaista nema u device manageru). ;)
Ovo je kod nas cest problem, jer se oni svi lepo ograde od "tacnosti u opisu proizvoda".
Srpska posla.
Ali, nadam se da gresim i da ces pronaci resenje.

Nazad
Vrh Dno