Šta je novo?

Instagram Story 30 Fps

nemac_aka_german

Zapažen
Učlanjen(a)
18.03.2024
Poena
1
Pozdrav ljudi,
Uzeo sam skoro Iphone 13 mini i provalio sam da uopšte ne mogu da snimim IG Story u 60fps. High quality upload je uključen naravno. Pokušao sam da nađem rešenje na Redditu, ali bezuspešno. Postoji još korisnika koji imaju isti problem, ali nisam naleteo na rešenje.
Da li neko zna u čemu je caka?
Hvala

Ono što sam kroz Android mogao da shvatim, jeste problem u rezervisanosti keš memorije (što su u slučaju Instagrama podaci aplikacije) tako da jedino da probaš sa unload/reinstalacijom pa vidiš da li hoće na čisto. Barem je kod mene takav slučaj na Poco F2 kad postavljam Reels. Ako je aplikacija prepuna podacima, onda uradi rekonverziju na 30fps i tako ga pusti. To onda dodatno utvrdim na Mi 9 SE, pošto on može da reprodukuje, ali nema sile tako da postavi. Jedino na TikToku i to ako sam unapred izmontirao na 1080p60fps.

Ono što sam kroz Android mogao da shvatim, jeste problem u rezervisanosti keš memorije (što su u slučaju Instagrama podaci aplikacije) tako da jedino da probaš sa unload/reinstalacijom pa vidiš da li hoće na čisto. Barem je kod mene takav slučaj na Poco F2 kad postavljam Reels. Ako je aplikacija prepuna podacima, onda uradi rekonverziju na 30fps i tako ga pusti. To onda dodatno utvrdim na Mi 9 SE, pošto on može da reprodukuje, ali nema sile tako da postavi. Jedino na TikToku i to ako sam unapred izmontirao na 1080p60fps.
Ja mogu da objavim 60fps video ako je prethodno snimljen, ali ne mogu direktno iz Instagram aplikacije da snimam u 60fps, iz nekog razloga je zakucan na 30fps

To je onda najverovatnije do same instagram aplikacije. Ako snimiš i ideš na save pa dobiješ 30fps, onda je problem u instagramu. U slučaju da recimo snimiš TikTok i sačuvani video bude 60fps, onda lako možeš zaključiti da nije do telefona, već do Metinih programera.

Nazad
Vrh Dno