Šta je novo?

Instagram problem

Maksimilijanka

Zapažen
Učlanjen(a)
13.12.2024
Poena
1
Pozdrav, imam problem kod Instagram aplikacije, uredno ažurirana, ali ne dobivam ništa novo sto se ažuriranjem dobije. Već unazad mjesecima, pokušala sve sto sam pronašla na internetu- obrisati aplikaciju ponovno instalirati, odjaviti se, prijaviti, očistila memoriju, nadoplatili vise cloud space-a, ali ništa. Koristim iPhone 14 pro max, posto sam pokušala sve vezano za aplikaciju samu, da li je možda nešto do mobitela? Ako netko zna rješenje bila bih zahvalna. Dakle nemam opcije za ažuriranje jer je aplikacija ažurirana ali jednostavno se ništa ne događa, sve je ostalo na njoj kako je prije bilo. Ostali svi imaju nove update, samo kod mene ništa.

Kod Instagrama je situacija da nove opcije oni puštaju određenim korisnicima po nekom njima znanom modelu i dinamikom. Tako da se vrlo lako može desiti da ja imam neke opcije koje ti nemaš i obrnuto a da smo oboje na najnovijoj verziji....

Da, čitala sam i o tome, ali opet baš 5-6mje da mi se ne updata to mi je čudno, pa sam mislila da možda nešto mogu u postavkama odraditi ili nešto..ali eto očito treba samo čekati hah. Hvala svakako na odgovoru.

Izvinjavam se što upadam u temu. Pitanje je u vezi insta. Zašto kad dobijam obaveštenja o lajkovima storija, dobijem od svakog korisnika duplo?
Osoba A likes you story
Osoba A likes you story

A imam jedan profil i jedan story postavljen.

Nazad
Vrh Dno