Šta je novo?

Instagram kod sa 064 broja???

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
335
Malopre mi iskoci poruka na instagramu da uradim potvrdu identiteta i poslace nekih 6 cifara za potvrdu. Medjutim, poruka je stigla sa 064 broja? Uradim ponovi slanje, istog momenta stize kod sa nekog drugog 064 broja.
Jel ovo znak da je nalog hakovan? Cudno mi da kod stize sa 064 broja?

Poslednja izmena:
Imam aktiviranu, tada sam dobio nekoliko kodova od osam cifara koje mogu da iskoristim ako imam problema. Ne mogu sada nikako da udjem ni prreko telefona, ni preko racunara, jer mi stoji taj ekran za potvrdu koda od 6 cifara koji je poslat na mobilni. Ovo se sve desilo dok sam gledao neke slike, i kada sam hteo da prebacim na drugu sacekala me ova poruka.

Poslednja izmena:
Malopre mi iskoci poruka na instagramu da uradim potvrdu identiteta i poslace nekih 6 cifara za potvrdu. Medjutim, poruka je stigla sa 064 broja? Uradim ponovi slanje, istog momenta stize kod sa nekog drugog 064 broja.
Jel ovo znak da je nalog hakovan? Cudno mi da kod stize sa 064 broja?
Blokiraj taj broj neko pokušava da ti ukrade nalog, instagran ti neće nikad poslati sa 064
I u buduće ignoriši te brojeve
Mene skoro zvao youtub, zvoni mi mob i ono piše youtub nisam se javio blokirao sam broj

Pa sta da radim sad? Ne mogu nikako da udjem na instagram, ovo me ceka i preko telefon i preko racunara.
Kad god idem na opciju get a new code, stize isti kod ali sa drugog 064 broja

Prilozi

• 222.JPG
    222.JPG
    32.2 KB · Pregleda: 44
Sada sam zvao korisnicki centar MTS-a, i rekose mi da nije moguce da taj kod dobijam sa nekog 064 broja. Proverili su te brojeve i oni su iskljuceni, tj. ne koriste se vise. Nisam pametan sta sad da radim. Na tom ekranu nemam nikakvu opciju Help ili nesto slicno, samo izadje da ukucam taj kod.

Ne znam samo ne zuri sačekaj nekog iskusnijeg možda ti pomogne, ja nemam instagram pa se ne razumem bas toliko.Samo sam hteo da te upozorim da ignorišeš te brojeve i uvek pozovi prvo MTS operatere u pomoć, nadam se samo da nisi ništa dirao sa tim kodom što ti stigo, obrati se istragram podršci i reci im šta je problem.
Ajde restartuj mob i skini neki antivirus pa skeniraj telefon, i malo ugasi net na koj minut da telefon nema nikakvu konekciju sa netom pa probaj ponovo

Sve je cisto, skenirao telefon i racunar.
Nisam jos nista dirao, nemam pojma sta da radim...

Nije scam. Meni je TikTok isto slao verifikacioni kod sa 061 (imam dupli 2FA, prvo sms pa mejl). Facebook (Meta) koliko znam i koristi 064 brojeve. Ovako društvene mreže rade outsourcing ka domaćim operaterima da bi smanjili troškove. Sačekaj neko vreme ako ponovo ne stiže kod pa probaj opet.

Probao malopre, stize momentalno ali opet sa nekog 064 broja.

Za TikTok mogu da potvrdim da koriste "domace brojeve" ali za ostale ne mogu. Nije doduse sad ni iskljuceno da su ostali poceli da to koriste :)

Ukucao kod, i sve je proslo dobro.
Eto, ako jos neko bude u istoj situaciji, instagram takodje koristi 064 brojeve...

Hvala svima na pomoci!

Vrh Dno