Šta je novo?

Inovision GF3Ti karta?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Sta mislite o ovom modelu karte,inace je Ti200,kosta 150 eura sa porezom.Kakav je Inovision proizvodac,jel to OK cena karte ili..?

ICE je napisao(la):
Sta mislite o ovom modelu karte,inace je Ti200,kosta 150 eura sa porezom.Kakav je Inovision proizvodac,jel to OK cena karte ili..?

Leadtek se moze naci za 165...

Pa dobro,ali pitao sam za Inoviosion kartu

ICE je napisao(la):
Pa dobro,ali pitao sam za Inoviosion kartu

I dobro si mu odgovorio :)
Innovision je sasvim ok firma i karte su vrlo dobre. Jedina je razlika ako hoces da ekstremno klokujes, i u tom slucaju ces Inno-a da kloknes sa 400 na 470-530 mhza a recimo leadteka 500-560. Tj. na Leadteku ces imati oko 1-2 frejma vise ;) .
Sto po meni ne vredi razlike od 15 evra, tj. 30 maraka koja i nije tako mala.

gf3

Imam ja Prolink GF3 Ti 200, klokuje se na obicni GF3. a gde to ima prolink GF4 Ti 4200 za te pare????

Re: Re: Re: Inovision GF3Ti karta?

Leadtek, kao i Prolink (Gainward, Asus itd.) su klasa vise u odnosu na Inno, Eagle i sl. polu anonimne proizvodjace. Kad kupis Leadtek ocekujes visok kvalitet izrade a sa noname proizvodjacima je to igranje sa djavolom. Posedovao sam Inno GF256 (ocaj), MX400 (nije lose, ali ne moze da se meri sa Prolink-om i Gainward-om po kvalitetu slike) i par Eagle-a koji nisu vredni spomena. Odavno sam odlucio da noname u moj komp vise necu staviti...

Pozdav :)

Koliko su gf4 ti4200 vivo modeli?

Inno je dosta popravio kvalitet. Dobro, i dalje nije u rangu MSI, Asusa i sl. ali je dosta odskocio od ostalih NoName proizvodjaca poput Eagle. U zadnje dve nedelje uzeo sam tri GF4 MX440 kartice, dve Inno i jednu Eagle i mogu vam reci da me je Inno prijatno iznenadio. Cak se i po izgledu izrade primecuje drasticna razlika u odnosu na Eagle.

Re: gf3

frostonja je napisao(la):
Imam ja Prolink GF3 Ti 200, klokuje se na obicni GF3. a gde to ima prolink GF4 Ti 4200 za te pare????

Ajde ako hoces javi mi se na pm (private messages) da ne reklamiram vise javno ljude :D Dosadio sam i njima i sebi :)

Re: Re: Re: Re: Inovision GF3Ti karta?

omnik je napisao(la):
Leadtek, kao i Prolink (Gainward, Asus itd.) su klasa vise u odnosu na Inno, Eagle i sl. polu anonimne proizvodjace. Kad kupis Leadtek ocekujes visok kvalitet izrade a sa noname proizvodjacima je to igranje sa djavolom. Posedovao sam Inno GF256 (ocaj), MX400 (nije lose, ali ne moze da se meri sa Prolink-om i Gainward-om po kvalitetu slike) i par Eagle-a koji nisu vredni spomena. Odavno sam odlucio da noname u moj komp vise necu staviti...

Pozdav :)

Da ali ti mali vise nisu najobicniji skupljaci sa djubreta vec prave sjajne stvari a kostaju daleko manje. Recimo Eagle je poceo da pravi besprekorne GF4 karte, Inno isto tako. Kostaju po 20 i vise evra manje, sto i nije tako malo (to je 40 i vise maraka)
Svi imaju izuzetan kvalitet slike, najmanje u rangu "velikih", a pojedini primerci i primetno bolju (naravno, na 19" i vecim monitorima :))
I svi se isto ponasaju dok se ne dodje do ekstremnog overklokinga kada ce recimo Leadtek GF4 Ti 4200 da dodje do 620 a Inno do 580.
A u praksi je ta razlika u 3 frejma i gotovo.
Naprosto, ne sporim ja da su "veliki" dobre karte, ali otkad su se "mali" razgalamili ne bih se smeo zakleti da su i dobre kupovine
Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno