Isti slucajapostol7 je napisao(la):Danas kupin Svet Kompjutera i vidim Innovision Radeon 9100 VIVO 64Mb
u PCcentru za 87€.Kakva je kartica???
apostol7 je napisao(la):Danas kupin Svet Kompjutera i vidim _novu stampu_ a u njoj odstampan oglas....
delimir je napisao(la):Do sada su iz PC Centra stizali PowerMagic Radeoni, a oni su ih zvali InnoVision...
Ajde neka neko kupi, interesuje me kakav je taj Radeon![]()
alokiN je napisao(la):I moj sapphiretechov r9000 je prodavan pod imenom firme Eagle, pa je tek nakon malo truda,na moje insistiranje, utvrdjeno o kom proizvodjacu je zapravo rec, i sada lepo u cenovmiku te firme stoji Sapphire Atlantis Radeon 9000.
Tako da se ovde verovatno radi o istom-slicnom slucaju!!![]()
![]()
Sasa je napisao(la):Valjda tako majku mu
Pozdrav!
Dobra!apostol7 je napisao(la):Danas kupin Svet Kompjutera i vidim Innovision Radeon 9100 VIVO 64Mb
Aki je napisao(la):Evo i ja da javim utiske o doticnoj kartici danas sam isprobo dva modela na Ga-kt400 VAX ploci na kojoj sve sto nije original ATI ili GA nece ni da radi
jedna od kartica nije uspela ni da radi ,bljeskala je i seckala a u 3d je brljala,druga se digla xp je odma naso drajvere i sve se namestilo kako treba,slika na TV je nesto najbolje sto sam do sada video BRILIJANTNO ima bolju sliku i od referentne ATI 8500 koju imam.Stose tice testa u 3dmarku 2001 SE imala je indeks 6200 ,dok je ati 8500 ima 7800 na XP 1700+,usamom testu su probijale teksture i seckala je i treperela slika,kao i u igrama igi 2 ,frelancer i Unreal 2.
Konacno resenje je da na drugim plocama radi korektno dok sa novim gigabajtovim plocama ima NERESIV PROBLEM.
Sasa je napisao(la):Sto kao, kad je kvalitet isti a i papir.
Od sledeceg broja ide bolje koricenje, masina koja to radi nije jos poterana.
Papir je ovaj morao, a nije bio u planu.
Bice bolje, samo da se usemi.
Inace, od sledeceg broja sk bi trebalo da pocne da izlazi uvek i tacno 1vog u mesecu.
Ja sam skeptican, zivi bili pa videli
Pozdrav!
bansek je napisao(la):Daj Boze!
Mada, kuzma bre mnogo smara s onom trip kolumnom. Sto ne pise samo opise igara, to mu ide od ruke
Sasa je napisao(la):Sto kao, kad je kvalitet isti a i papir.
Inace, od sledeceg broja sk bi trebalo da pocne da izlazi uvek i tacno 1vog u mesecu.
Pozdrav!
jos da podignu kvalitet textova i da posnu da pisu o necemu sto zanima vise od 5 ljudi!Sasa je napisao(la):Sto kao, kad je kvalitet isti a i papir.
Pozdrav!
Nedjo je napisao(la):Inace kartica radi na 250/400 i ima veoma skromne o/c mogucnosti (jezgro nece vise od tih 250, a da ne pocnu d aizbijaju mali artifakti), memorija dostize svoj plafon na 460 (premda su iskorisceni TSOP cipovi brzine 4ns)!
a sta zanima prosecnog korisnika?ionako su svi nalozeni na geforce,pentium4,3dmark....bansek je napisao(la):Ajde da otvorimo SK tread.
Citam SK 16 godina, od 87' i mislim da je super. Ima za svakog po nesto, iz svake oblasti kratko i jasno. E sad, sto se svi mi sa bencha majemo oko hardvera, pa non-stop jurimo opise hardvera u sto vecem broju, to prosecnog korisnika i ne zanima mnogo.
cisto radi poredjenja uzmi PCChip ili Bug ili Vidibansek je napisao(la):Recimo, na jednom mestu:
-novosti IT scene
-opise (naj)boljih igara tekuceg meseca
-novi softver
-novi hardver
-zanimljivi web linkovi
-free i shareware softver (dobro, ne mogu u svako broju biti top programcici, ali pogledaj sta je tu sve bilo od nastanka rubrike)
-oglasi
bansek je napisao(la):Ajde da otvorimo SK tread.![]()
Filo je napisao(la):cisto radi poredjenja uzmi PCChip ili Bug ili Vidi
jeste da je on kod nas 300din ali je i SK kod njih isto toliko
Sasa je napisao(la):Te oglase ljudi placaju, ne idu dzabe sigurno.
A dok ih neko placa, valjda mu i koriste
Pozdrav!
p.s. volim kad ljudi napisu ne valja ovo, ne valja ono, ali nikad nista ne predloze niti pozitivno sugerisu
p.p.s. ali ovo nije thread o SK, tako da ne treba dalje ni pisati o tome
Bane je napisao(la):Nedjo, ja sam kod ortaka uspeo da je nasviram na 275/500, i radila je korektno.
Bane
apostol7 je napisao(la):Danas kupin Svet Kompjutera i vidim Innovision Radeon 9100 VIVO 64Mb
znas kako - koliko para , toliko i muzike!bansek je napisao(la):Ne zaboravi da ja kupujem SK u Srbiji za 70 dinara. Za 300 din. mi ne pada napamet da si bijem sa hrvatskim terminima i da prevodim, itd.....
delimir je napisao(la):Sasa tebi svaka cast, ali u SK izgleda da i nisu ostali neki vrsni novinari. Voja Gasic, Emin Smajic, Aleksandar Veljkovic i drugi asovi su odavno otisli, a sada Vam je izgleda glavni baja onaj Kuzmanovic od cijih textova mi (blago receno) pripada muka. Da sam GLOD urednik on bi prvi leteo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari