Šta je novo?

InnoVISION Audio Extreme PCI 3D Dolby 5.1

Rockwell

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
619
Cao
zanima me da li ova kartica vredi 22 evrica
ima CMI8738-6ch cip, poseduje prednji, zadnji, centar/sub izlaz i spdif ulaz/izlaz i opticki ulaz/izlaz

koja je razlika u odnosu na live 5.1, koja je bolja i zbog cega?

a evo i linka

pozdrav

Pitaj kolege :mrgreen: :D

Mislim da je sigurno bolja od creativa :hump:

heh...pa ti znas da ce arso da nacrni LIVE, a cepi ce da kaze "rade obe dobro" :)
tako da od tog posla nema nista
salim se...po meni je LIVE super ali ova jeftinija mi nekako vise odgovara :) tako da sam je stavio u masinu..povezao svaki spdif sto imam u makini i zadovoljan sam sa onim sto cujem ali opet reko da pitam ljude sta misle jer nisam neki audiofil kakvih ovde ima...

nego pogledaj site...znas vec koji
pozdrav

Pa, ako tebi radi sve kako treba, ne znam sta bi ti znacilo da ti neko kaze da je kartica djubre ili obrnuto!?

paa...imas pravo ali nekako sve mislim da za ovu kintu nesto fali pa reko da saznam sta! :)

pozdrav

[Mancha] je napisao(la):
Fali to sto mozda radi ok, a mozda i zeza (vazi za sve CMI8738 karte), zavisno od konfiguracije,OS-a, drivera...
Live je daleko sigurnija varijanta.

Sigurnija!!!???? Ne znam sta pod tim podrazumevas, ali pogledaj malo postove pa ce ti biti jasnije. Jednostavno, ne postoji 'korisnik' koji se pod XP-om nije napatio sa Live karticom (licno iskustvo). Skidam kapu Creative-u, ali da je pre 1 god postojao pandam Live-u, isti se sigurno ne bi nalazio u mojoj masini.

A sto se tice Rockwall-a, ne znam sta ocekujes za 22 evrica.

ma meni ono sto sam dobio je taman samo druge karte sa slicnim performansama ili istim kostaju vise pa reko mozda fali nesto ovoj
znas kako, ja kad sam kupovao razisljao sam se izmedju ove i LIVE
odlucio sam se za ovu i mislim da nezaostaje za live 5.1 ali rekoh da pitam ovde mozda gresim
sto se tice stabilnosti u radu do sada nisam imao problema, instalirana je na win98 i winxp, u svim igrama koje podrzavaju AC3 isti radi super, takodje i EAX, e sad oni nisu zadnje generacije ali za 22 evrica i ne moze vise:)

hvala na odgovorima
pozdrav

deka je napisao(la):
...

Sigurnija!!!???? Ne znam sta pod tim podrazumevas, ali pogledaj malo postove pa ce ti biti jasnije. Jednostavno, ne postoji 'korisnik' koji se pod XP-om nije napatio sa Live karticom (licno iskustvo). Skidam kapu Creative-u, ali da je pre 1 god postojao pandam Live-u, isti se sigurno ne bi nalazio u mojoj masini.

A sto se tice Rockwall-a, ne znam sta ocekujes za 22 evrica.
Nema sta da gledam postove, instalirao sam par stotina racunara i sa Live-om i sa raznim varijantama 8738 chipa i znam kako sta radi. Licno ne volim Creative drivere , ali ipak daleko manje problema prave u radu nego CMI.
Mada, kao sto rekoh ako CMI radi ok, onda odlicno.

Nazad
Vrh Dno