Šta je novo?

InnoGF3 Ti200 nenormalno jeftin

Mister No

Čuven
Učlanjen(a)
08.06.2002
Poena
619
Ceprkao sam sinoc malo po cenovnicima raznih firmi i u jednoj od njih (ne bih joj govorio ime da je ne bih reklamirao, u pitanju je Euprosoft :D) sam nasao stavku Innovision GF3 Ti 200 110 evra...
Mislio sam da cete zeleti da znate :)
E sad znam da je Inno recimo kad sam uzimao GTSa imao 2 serije - 1 koja je imala Infineon memoriju na sebi na normalnih 6,5ns i drugu boga pitaj koju sa memorijom na 7ns
1. je kostala 420 maraka a druga 370
Zanima me da li neko zna da li je opet u pitanju neka slicna stvar jer je cena nenormalno niska, ili je pak mozda u pitanju "patka" tj. navede se proizvod u cenovniku a posle ga nema...

Meni jedna firma, ime joj pocinje na eu-pro.. :) ne uliva nikakvo poverenje, jedan drugar ima losa iskustva s njima.

Mister No je napisao(la):
Ceprkao sam sinoc malo po cenovnicima raznih firmi i u jednoj od njih (ne bih joj govorio ime da je ne bih reklamirao, u pitanju je Euprosoft :D) sam nasao stavku Innovision GF3 Ti 200 110 evra...
Mislio sam da cete zeleti da znate :)
E sad znam da je Inno recimo kad sam uzimao GTSa imao 2 serije - 1 koja je imala Infineon memoriju na sebi na normalnih 6,5ns i drugu boga pitaj koju sa memorijom na 7ns
1. je kostala 420 maraka a druga 370
Zanima me da li neko zna da li je opet u pitanju neka slicna stvar jer je cena nenormalno niska, ili je pak mozda u pitanju "patka" tj. navede se proizvod u cenovniku a posle ga nema...

Okrenes lepo gazda Milutina i pitas sve sto te zanima. Ta cena je sigurno bez poreza. Sa druge strane posto je toliko jeftina bojim se da i nema neke ekstra performanse, citaj losije jezgro i memorija. Znaci los overklok, a sigurno nema TV-out, slika pitanje kakva je. Bolje dodati jos nesto para i kupiti dobru GF3 TI200 (Prolink, Asus) ili jos malo vise pa kupiti najbolje (Leadtek 200TDH ili Gainward Golden Sample), to je moje misljenje.

Dobro Acke, bolje je dodati onda jos malo pa uzeti Ti4200, a? :) Inno je sa tom cenom odlicna kupovina za igraonice, oni ne overklokuju uopste... A i ako neko hoce Ti200 za sto manje para, zasto da ne? Pazi, 110 eura je mnogo manje od 160 koliko je prolink...

nije inno lud...
Samo da primetim da svaka roba ima svoju cenu a da je u vecini slucajeva, mozda preko 90%,ono sto se prodaje kod nas vec formiralo svoju cenu na osnovu trzisnih parametara.
uh, ono sto `ocu da kazem je 1) kolko para=muzike 2)svaka roba ima svog kupca, a za ono manje od 10% 3) ovce=sisanje,sto ovde svakako nije slucaj

byMaX je napisao(la):
Dobro Acke, bolje je dodati onda jos malo pa uzeti Ti4200, a? :) Inno je sa tom cenom odlicna kupovina za igraonice, oni ne overklokuju uopste... A i ako neko hoce Ti200 za sto manje para, zasto da ne? Pazi, 110 eura je mnogo manje od 160 koliko je prolink...

Ovo si dobro rekao, odlicna kupovina za igraonice. :)

Re: Re: InnoGF3 Ti200 nenormalno jeftin

Kartu sam probao i licno se uverio da uopste nije losa. Naime full pack je sa 6 propratnih CD-a, istina nema TV out. Shto se overavanja tice ni tu nije losa (mada neznam koju memoriju ima jer je prekrivena hladnjacima), jer sam uspeo da je poteram na 220 Mhz za core i 480 Mhz za memoriju. Ovako overena karta je bez ikakvih problema, izgurala 3D mark 2001, i dobijen je rezultat od oko 6300 poena sa kt 266A i duronom 1.2 (neoverklokovan). Ako stvarno moze da se uzme ze te pare, u sta sumnjam, sigurno je trenutno najjaca kupovina.

Aco 2D slika je odlicna.

Ma fora je sto je to izgleda uvezao PC servis i to 4 komada :) i naravno svi koji se snabdevaju odatle pohitali da ih stave u cenovnik...dabome, sad ih nema
P.S. Aco, Milutin ne zna ni razliku izmedju GF4MX-a i GF4Ti sem po ceni :D

Potpuno si u pravu za ovo prvo, a verovatno i za ovo drugo. Kartica nema zato sto je stiglo par komada, pa su nestale isti dan iz pc servisa. Medjutim nisu bile bas tako jeftine kao kod EU........... tako da pretpostavljam da je ono cena za preko racuna.

Nazad
Vrh Dno