Šta je novo?

INNO3D i-Chill GeForce 8800GT 512MB DDR3

branaaa

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
Matična ploča
MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
RAM
DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
GPU
RTX 2060 6GB DDR6
Storage
Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
Zvuk
Integrisan
PSU
Be Quiet 80+
Kućište
Gamemax
Monitor
Aoc zakrivljeni 27"
Miš & tastatura
A4Tech Bloody edition
Ostale periferije
PS5 :D
Tablet
Mi Pad 6
Mobilni telefon
S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei watch GT4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me ova kartica, ali nisam upoznat sa ovim proizvodjacem.
Vidim da je ima u EUROLINK-u a ja konacno prodah staru mahinu i da se uzme neka 8800gt. Pa me interesuje vasa preporuka o ovom modelu ili neka slicna 8800gt, sa boljim hladjenjem, rekao bih da ova kartica ima dobro hladjenje.:wave:

To hlađenje jeste bolje od "referentnog" ali su mnogo bolja rešenja Arctic Cooling Silencer S1 / S2 ili neko ZALMAN hlađenje.
Moja preporuka za Palit model + neki od gore spomenutih cooler-a.
:wave:

To hlađenje jeste bolje od "referentnog" ali su mnogo bolja rešenja Arctic Cooling Silencer S1 / S2 ili neko ZALMAN hlađenje.
Moja preporuka za Palit model + neki od gore spomenutih cooler-a.
:wave:

Pa i ja mislim da je Palit Sonik+ bolja kupovina. Ali interesuje me dali ima neko ovaj model i utiske.

Ufff :)
Nemo' mi brukas Palit :)

Nije Sonik vec Sonic i nije + vec samo Sonic (palit 8800GT sonic 512MB ddr3)

Hvala ;)

Kako god. Vazno je da se ljudi na tome lepo igraju i da se to negreje mnogo.:d

A valja li chemu gigubajt sa zalmanom, vidim da je ispod 200e, to bi trebalo da je best buy. Po nekim stranim sajtovima drzi temp ispod 50c u loadu, vrlo impresivno.

Palit je odlican izbor, mada bi mogao da kupis najeftiniju i da zamenis cooler nekim boljim resenjen, kao sto SuperStarr rece.

Evo mog resenja za tiho hladenje 8800GT-a

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=155241

Kartica sa montiranim 12cm coolerom direktno na Accelero, full rpm (~1700)

Kartica OC na ~712/2100

Full Load

Idle

Poslednja izmena:
Interesuje me ova kartica, ali nisam upoznat sa ovim proizvodjacem.
Vidim da je ima u EUROLINK-u a ja konacno prodah staru mahinu i da se uzme neka 8800gt. Pa me interesuje vasa preporuka o ovom modelu ili neka slicna 8800gt, sa boljim hladjenjem, rekao bih da ova kartica ima dobro hladjenje.:wave:

Slobodno uzimaj tu kartu. Njoj je bese def. 700/2000, zar ne?

http://www.nvnews.net/reviews/inno3d_ichill_8800gt/index.shtml

Utisak!

OVERCLOCKING

With RivaTuner, clock speeds of 750MHz, 1675MHz, and 2300MHz were achieved, all of which are higher than the already overclocked core, shader, and memory clock speeds of 700MHz, 1500MHz, and 2000MHz.

I sad se ti zaj*bi i kupi Palit. Hajde molim te...

Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju Accelera S1 i S2??

Evo da javim da sam uzeo juche Gigubajta. Difolt je 700/1840. Nisam imao vremena da ga detaljnije testiram, al radi fenomenalno, hladan kao shpricer. Ochepih ga na 740/1950 i dobih 12250 u 06 marku na [email protected].
Grafa, za sada, ima moje preporuke, misli da ne postoji bolji 8800Gt za te pare. Testiracu ga detaljnije ovih dana pa cu pustiti i skrinshotove, al reko da javim neke preliminarne rezove.

Ljudi, sad sam i ja nesto poceo da kontam.

Ovaj Inno mi deluje odlicno! Gigabyte je jeftin, a dobar. Tu je provereni Palit, ali cenovno u rangu Inno (a slabiji clockovi), a po klokovima u rangu Gigabyte-a a skuplji 20-30e.

Evo da javim da sam uzeo juche Gigubajta. Difolt je 700/1840. Nisam imao vremena da ga detaljnije testiram, al radi fenomenalno, hladan kao shpricer. Ochepih ga na 740/1950 i dobih 12250 u 06 marku na [email protected].
Grafa, za sada, ima moje preporuke, misli da ne postoji bolji 8800Gt za te pare. Testiracu ga detaljnije ovih dana pa cu pustiti i skrinshotove, al reko da javim neke preliminarne rezove.

Ajde molim te proveri da li ti cvrchi grafichka kada je opteretish... Video sam 2 gigabyte grafichke koje cvrche (8600GT i 3870)... Obe grafichke su reklamirane i zamenjene...
Inache to cvrchanje ne potiche od coolera nego od neke komponente...

Juche pustih malo duze, i izvukoh kucishte na chistinu, i cvrchi ladno, Kad sam zvao firmu,
lik je pocheo da mi objashnjava kako je to neki normalan zvuchni fenomen koji proizvodi grafa,
tj. naponska ili sta vec. I kao nema menjanja, to mi je shto mi je. btw i kod mene je cors HX620.

Nemoj da te lazu jer je Gigabyte sam priznao greshku i povlachi te kartice sa trzishta... Tako da idi da ti menjaju to odmah...

Zamenih grafu i dobih onu varijantu sa vecim zalmanom, tj sa hitpajtovima, ali i ona cvrchi. Jeidno shto se core bolje klokuje, ide na 760, memara malko slabije, na 1920, al najbolje je shto temp sada ne prelazi 55c, a na varijanti sa vf700 je ishla i do 66, iako je bio mlak kuler. Ipak ostajem pri tome da je ovo trenutno best bye za one kojima ne smeta cviljenje i cvrchanje.

edit: odakle ti informacija da je gigabajt priznao greshku? shta da radim sad, da menjam i ovu drugu?

Poslednja izmena:
Potrazi po netu... Naci cesh... Cela serija koja je pravljena, bez obzira na grafichki chip, cvrchi... Spominje se da neki kondenzator vibrira... Reklamiraj i tu karticu... To ti je moja preporuka jer ne znash koliko ce da radi... A i zashto da imash neispravnu karticu koja koshta 200e??? Mada je to tvoj izbor... :) PozZdRaV

Nazad
Vrh Dno