Šta je novo?

Inno3D 6600GT ??

• Začetnik teme Začetnik teme jbl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Inno3D GeForce 6600GT 128Mb GPU:500MHz, RAM:900MHz, 128bit, TV OUT, DVI

Vredi li ova kartica 120Eur ?

P.S. Nova

Vase misljenje

Samo mi reci (na PM) gde si je nasao.

I meni!!!
Ja imam obicnu verziju (6600)

Donosim iz Madjarske ...
i kada uzmem AFU[Madjarska mi vrati porez kada proizvod napusti njihovu drzavu] izadje me toliko !

fullmonty je napisao(la):
Samo mi reci (na PM) gde si je nasao.

A $to mi ostali da ne čujemo?! :zgran:

Vredi svake pare, u NS-u je prodaju za 190e. Inace Inno3D 6600GT AGP i PCX ima 1.6ns GDDR tako da je moguc OC memorije preko 1200MHz.

Pa dobro ljudi recite GDE ?

Zaista me interesuje.

@fullmonty
jbl je napisao(la):
Donosim iz Madjarske ...
i kada uzmem AFU[Madjarska mi vrati porez kada proizvod napusti njihovu drzavu] izadje me toliko !

jbl je napisao(la):
Donosim iz Madjarske ...
povracaj poreza mozes ostvariti samo ako je iznos veci od 400€ po racunu, ili se nesto promenilo po tom pitanju? :trust:

Nije 400 vec 200 Eura.
A sto nije mnogo s obzirom da se uvek nesto ima kupiti 🙂
RAM DDR 512 PC400 ~30Eur [2 godine garancije] 🙂
-----------

Imam dotichnu i male probleme.

my.php

Naime hladjenje je tako ochajno resheno
Ovo je temperatura u leru. Prilikom igranja far cry ili nfs:mw dostigne temperaturu do 85-90 stepeni shto rezultuje spucavanje igre, a karta se nalazi u big tower kutjishtu sa jednom dvanesticom koja izbacuje vazduh.

Poslednja izmena:
Ma za 120e se isplati uzeti 6600GT makar imala i lose hladjenje. Pa posle je sladje kad sam budzis hladjenje, a ne ovako kao ja sto sam uzeo Gainward 6600 za 130e koji ima odlicno hladjenje pa sad nemam sta da budzim :banana:

mLaki je napisao(la):
Vredi svake pare, u NS-u je prodaju za 190e. Inace Inno3D 6600GT AGP i PCX ima 1.6ns GDDR tako da je moguc OC memorije preko 1200MHz.

W O W !!! Ala ti kidaju! 190€! W O W !!! :zgran:

Da, da ali izgleda da se i moj inno3d ali 6600 pregreva ide i oko 82 prilikom igranja CoD2, ali moze da se igra..pojavljuju se neke kao bele teksture...ali je ok...

Ako je samo hladjenje problem .. onda stvarno mislim da je kartica OK !

Mislim uz malo mozganja i truda taj problem moze da se resi !

Nazad
Vrh Dno