Šta je novo?

Inno Vs Eagle

Somebody

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
604
Znam da ste vec poceli da se smejete, i da smisljate kako da me sto bolje ispljujete, ali moram da vas pitam za misljenje...
U pitanju je konfiguracija za prijatelja koji zeli sto brzu masinu za sto manje para.
Znaci: GeForce 4 mx460, Innovision ili Eagle, od dva zla, koje je manje?

Somebody je napisao(la):
Znam da ste vec poceli da se smejete, i da smisljate kako da me sto bolje ispljujete, ali moram da vas pitam za misljenje...
U pitanju je konfiguracija za prijatelja koji zeli sto brzu masinu za sto manje para.
Znaci: GeForce 4 mx460, Innovision ili Eagle, od dva zla, koje je manje?
Stvarno si majstor.Ovaj thread cu da ispratim do kraja i osecam da ce biti dosta interesantnih postova:D :D .

Pazi moje iskustvo.Kupim GF2MX400 Inno,ful pack,a karta...Na cooleru ORAO,na stampi takodje:p :p e sit sam se ismejao.

Re: Re: Inno Vs Eagle

simpson H je napisao(la):
Stvarno si majstor.Ovaj thread cu da ispratim do kraja i osecam da ce biti dosta interesantnih postova:D :D .

Pazi moje iskustvo.Kupim GF2MX400 Inno,ful pack,a karta...Na cooleru ORAO,na stampi takodje:p :p e sit sam se ismejao.

Kao lud na brasno ..........

Oba su ******...ja sam zbog smanjenog budzeta primoran bio da zumem eagle gf 4 mx 440 64 ddr... shljaka nekako...

Pa covece daj svoje misljenje , scorove i najbitnije da li je DDR memorija na 64-bita magistrali jer su se ranije pojavljivali takvi primerci na mx-400 pa se ispostavilo da rade kao (ili gore) SDRAM kartice !!!FX

Spasi sebe bede i uzmi neku normalnu graficku tipa Prolink... MX440 ima povoljnu cenu.

Pozdrav :)

probao sam Eagle Mx440, i bilo je ok...bar na mojoj krsh belinea-i monitoru :) cak je radio i na 300/500 :D i mnogo je ostrija slika bila nego na starom InnoMX-u...a iskreno, mislim da je bacanje para ako kupis neki brand_name MX..Ali moras da nadjes pristojan primerak, jer ima dosta skarta. Chini mi se da je ova sto sam je probao imala crni pertinax.

Takodje, jos jedan glas ide EAGLE-u... Sasvim korektno radi, na moje iznenadjenje 2d je dobar (na 755dfx-u i 757p-u), a klokovao se kao u Ji 4Tze-ovom slucaju... Za te pare, super kupovina...

Re: Re: Inno Vs Eagle

simpson H je napisao(la):

Intersantnih postova :D:D:D, nego da se vratim na temu, bolji je Eagle :D:D:D.

Znaci Eagle vodi za sada :)
Znam da je kod ovih proizvodjaca lutrija na sta ces naleteti, ali bih ipak voleo da mi neko kaze ko je imao u rukama obe karte, pa je imao priliku direktno da ih uporedi. Od ovih pasioniranih overklokera nema vajde, jer mogu da se kladim da im se previce stomak od same pomisli na neke "no name" proizvode :)

Vrh Dno