Šta je novo?

Inno Ti4200 64mb

Blade

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Kakva je i kako se klokuje? jel ima neko? Jel puno dati 137 evra za ovu?

Ja bih pre uzeo MSI-jev model sa AGP8X...Bio je 125e u PCCentru, barem tako pise u poslednjem Digital!-u.

ja imam tu kartu:)

pa mislim da das jedno 120 eura realno za nju.
ja sam INNO dobio dzaba u jednom otkupu.
a stose tice tog MSi iz Digitala. pa nije mi jasno, jer ima i reklama par stranica napred na kojoj lepo pise da je cena 225 eura.(jako sitnim brojem..hehehe)
ako je 125.... daj da kupujemo SVE SVI SVI SVI.... :)

:boom:

Stalin je napisao(la):
Ja bih pre uzeo MSI-jev model sa AGP8X...Bio je 125e u PCCentru, barem tako pise u poslednjem Digital!-u.
Mislim,da se ne ponavljam ,125e+:hump:

1) Prekinite vise da non-stop menjate temu apropo Inno-a. Kad god se pomene inno pojave se ljudi sa dobronamernim savetima da se uzme nesto drugo. Probajte prvo, ljudi, a takodje uzmite u obzir i $ tj. cenu koja nije nebitna.

2) Takodje dosta vise o MSI-ju za 125 evra. To sto je jedna gospodja, da ne kazem ***** (gde je ***** zenka gusana:)) poslala digitalu cenu za GF4MX i naznacila da je cena za 4Ti i sto je Digital to okacio zdravo za gotovo razjasnjeno je zilion puta.
Dajte mi te cetvorke po toj ceni uzimam 10 komada.

OptiPlex je napisao(la):
...Dajte mi te cetvorke po toj ceni uzimam 10 komada.

A gde živiš ti? :what:
:D :D :D

Stalin je napisao(la):
E sad je dosta! Idem u PCC odmah i zahtevacu u ime svih nas MSITi4200-8x po 125 i jos kolicinski popust:happy:

SuperStarr je napisao(la):
A gde živiš ti? :what:
:D :D :D

Pa pise u lokaciji da sam iz Beograda.
Takodje, odredjena doza ironije u mom postu je tesko uocljiva poput slona u staklarskoj radnji :p

Blade je napisao(la):
E sad je dosta! Idem u PCC odmah i zahtevacu u ime svih nas MSITi4200-8x po 125 i jos kolicinski popust:happy:

Odlicno, cuvaj se samo da ti ne napune :butt: shimikama. :beat: :D :d

Aca je napisao(la):
Odlicno, cuvaj se samo da ti ne napune :butt: shimikama. :beat: :D :d

Nisu Dzontra da nose shimike :)
Valjda martinkama(jesu metalci ili ne :))

I po hiljaditi put: ta MSI karta kosta 200+ evra

Blade je napisao(la):
Kakva je i kako se klokuje? jel ima neko? Jel puno dati 137 evra za ovu?

Ajde mi na pm reci gde ima da se nadje inno za 137 evra posto sam ja zainteresovan.

Vrh Dno