Narucio sam ipak Canon Selphy CP910, a za vece fotke cu da nosim negde da izradjujem... Ne deluje mi previse skupo (pogotovo ako budem kupovao papir+kertridz preko neta).
Pa bilo bi dobro pretpostaviti da nisam iz BG, i zaista cenim svoje vreme da bi isao bar 20 min u jednom pravcu do foto radnje, cekao bar pola sata, sat i onda 20 min nazad za par fotkica. Necu raditi masovno fotke - samo hocu da imam nesto zgodno da odstampam fotku na brzaka. Ovako bar znam da ce fotka biti odmah, da ce ispasti ok, da nece izbledeti kao kada se stampa ink jet-om, ne razmisljam da li imam dovoljno odredjene boje (imao sam vec vise stampaca i nikad senzori nisu radili kako treba). U svakom slucaju deluje mi kao zgodno resenje za na brzaka i ustedu vremena, a to sto ce me fotka izaci 30 ili 50 din umesto 15 mi je najmanji problem.Bacio si pare, stampanje kvalitetnih fotki u Bgd je toliko jeftino da obesmisljava svaki foto stampac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari