Šta je novo?

Ininal

Ima li neki tutorijal,sve sam pretrazio na binance nikako da nadjem tu opciju??

Ja imam problem sa registracijom naloga na Ininal. "Your application was rejected due to Passport information does not match" lepo uneti podaci nekoliko puta odbijeno do sad

Jedina stvar koja se razlikuje u unosu podataka je ime i prezime, ostale podatke sve lepo uneo, a što se tiče slika vidi se lepo broj pasoša i slika pasoša i selfie slika su približno iste. A stiže poruka da su podaci neispravni već 3x

Meni su prvi put isto odbili iako sam sve poslao kako treba. Probaj jos jednom, ako nece i dalje pisi podrsci

Moze li se ova virtuelna visa ininal kartica nekako vezati u google pay?

Imam neku lovu na cryptu pa bih da guram preko binance na ininal a sa mobilnim preko google pay placam u srb.

Ja poslao zahtjev kao ono kao strani drzavljanin, sve uredno ispratio, medjutim vec 5-6 dana ni traga ni glasa od njih. Ima li neki nacin da se to ubrza? Posalji barem neko obavjestenje da ste odbili zbog toga i toga, a ne...

Ja poslao zahtjev kao ono kao strani drzavljanin, sve uredno ispratio, medjutim vec 5-6 dana ni traga ni glasa od njih. Ima li neki nacin da se to ubrza? Posalji barem neko obavjestenje da ste odbili zbog toga i toga, a ne...
javis se na mail i aktivirace ti.

Mislio da ce moci prebaciti novac sa AirCasha na Ininal, ukucao ime primaoca i IBAN broj i iznos 800 TL, medjutim nije bilo polja za description da ukucam 13to cifreni barcode broj Ininal virtuelne kartice, tapnuh na Send misleci da ce se pojaviti posle i ode. Na sajtu Ininala pise da ukoliko su podaci netacni ili nepotpuni ide refund u roku 24 sata. Prodje 2 dana nista od refunda. Ko treba da uradi refund, kome da se obratim Aircashu ili Ininalu? Mislio sam da ce to automatski sve se zavrsiti. Retardi Turci za sve ih moras cimati od otvaranja naloga pa na dalje, kud i otvorih Ininal odmah ce ici brisanje naloga...

Realno si sam kriv. Ininal jasno kaze sta je potrebno od podataka, gde je kljucan Reference Number koji oznacava tvoj nalog. Pisi i jednima i drugima uz dokaz o uplati, zavisi gde je sada novac. Verovatno ce ti Ininal refundirati ili proslediti na nalog, meni su vec izlazili u susret kad je bilo problema oko uplate.

Kako funkcionise na ininalu onaj mesecni limit?Stavim sad 2750tl i potrosim sve odma,jel mogu odma sutradan da stavim novih 1000tl? Ili mora da prodje mesec dana?

Mesečno 2750.
Mene zamina kako preko Aircashe-a dopuniti ininal 🤔
Gde se unosi barkod od 13 cifara?

Ja imam sad 2750tl na ininal,potrosio sam 750tl,i tamo pise na nalogu da mogu da stavim jos 750tl?

Nazad
Vrh Dno