Latinicom, ali na sajtu ne dozvoljava unos ć, č, đ,šKojim si pismom unosio podatke?
Moze da se registrirame bez Turske ID na Inilal, odnosno sa srpski ili bilo kakvi balkanski dokumenti?Latinicom, ali na sajtu ne dozvoljava unos ć, č, đ,š
Moze da se registrirame bez Turske ID na Inilal, odnosno sa srpski ili bilo kakvi balkanski dokumenti?
Kupis USDT, posle preko P2P prodavca kome ces prodati to za TRY i ostavis mu podatke svoje Ininal kartice na koju ti on uplati. Izgubices nesto novca zbog konverzije i prodaje.Ima li neki tutorijal,sve sam pretrazio na binance nikako da nadjem tu opciju??
Uspeo nakon kontakta podrške bez toga ništa. Na koje sve načine je moguće top-up odraditi iz Srbije?Meni su prvi put isto odbili iako sam sve poslao kako treba. Probaj jos jednom, ako nece i dalje pisi podrsci
Binance.Uspeo nakon kontakta podrške bez toga ništa. Na koje sve načine je moguće top-up odraditi iz Srbije?
Ne jer u Turskoj nije dostupan Google/Apple Pay.Moze li se ova virtuelna visa ininal kartica nekako vezati u google pay?
Sta ti sad treba?Moze li se ova virtuelna visa ininal kartica nekako vezati u google pay?
Hteo si da placas nase namirnice po turskim cenama, nece da moze 😃Imam neku lovu na cryptu pa bih da guram preko binance na ininal a sa mobilnim preko google pay placam u srb.
javis se na mail i aktivirace ti.Ja poslao zahtjev kao ono kao strani drzavljanin, sve uredno ispratio, medjutim vec 5-6 dana ni traga ni glasa od njih. Ima li neki nacin da se to ubrza? Posalji barem neko obavjestenje da ste odbili zbog toga i toga, a ne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari