- Učlanjen(a)
- 27.12.2006
- Poena
- 595
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- MS B350M Mortar Arctic
- RAM
- 16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
- GPU
- XFX Qick RX 6700XT
- Storage
- 1 TB SSDa + 3TB HDDa
- PSU
- Seasonic MII EVO 520W
- Monitor
- DELL G2724D
- Laptop
- HP Pavilion Aero 13
- Steam
- jovyland
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Malo smeha i zezanja na nas
type
racun...
:d

• Najvece tragedije
Hiroshima 45, Chernobil 86, Windows Vista!
...
• Informaticar u paklu
Umro informaticar i otišao u pakao. Posle nekoliko dana zove Ðavo Boga i pita ga:
šta ste mi ono poslali umesto coveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve djavolcice i evo vec treci dan trci po hodnicima i vice: "Gde je prelaz na sledeci nivo?"
...
• Kako nastaju deca - za sve tate sa bencha
Pita sin oca programera:
Tata, reci mi, kako sam se rodio?
Dobro sine, znao sam da ceš me jednoga dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na ICQ. Tata je onda pozvao mamu preko emaila na sastanak u WC-u jednog cybercaffea. Onda je mama napravila nekoliko downloada sa tatinim memory stickom. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Pošto je bilo kasno za korišcenje dugmeta delete, 9 meseci kasnije stigao nam je gadan virus.
...
• Informaticarska kletva:
Dabogda ti žena bila open source!
...
• Microsoft Call Center
Telefon zvoni
- "Dobar dan upravo instaliram Windows XP, šta treba da stisnem?"
- "Najbolje stisnite palceve!"
• Najvece tragedije
Hiroshima 45, Chernobil 86, Windows Vista!
...
• Informaticar u paklu
Umro informaticar i otišao u pakao. Posle nekoliko dana zove Ðavo Boga i pita ga:
šta ste mi ono poslali umesto coveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve djavolcice i evo vec treci dan trci po hodnicima i vice: "Gde je prelaz na sledeci nivo?"
...
• Kako nastaju deca - za sve tate sa bencha
Pita sin oca programera:
Tata, reci mi, kako sam se rodio?
Dobro sine, znao sam da ceš me jednoga dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na ICQ. Tata je onda pozvao mamu preko emaila na sastanak u WC-u jednog cybercaffea. Onda je mama napravila nekoliko downloada sa tatinim memory stickom. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Pošto je bilo kasno za korišcenje dugmeta delete, 9 meseci kasnije stigao nam je gadan virus.
...
• Informaticarska kletva:
Dabogda ti žena bila open source!
...
• Microsoft Call Center
Telefon zvoni
- "Dobar dan upravo instaliram Windows XP, šta treba da stisnem?"
- "Najbolje stisnite palceve!"
Poslednja izmena: