Šta je novo?

Informacije o posetiocima

• Začetnik teme Začetnik teme DTS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DTS

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2005
Poena
304
Napravio sam svoj sajt preko YUBC-a posto mi je on provajder,i stavio ga na .tk ,a tamo imam opciju da vidim koliko posetilaca je bilo odredjenog dana na mom sajtu,i iz kojeg su kraja sveta.
A mene zanima,kako mogu da vidim njihove IP adrese i neki podatak vise o njima ako je to moguce?

Poslednja izmena:
Imas nekoliko opcija:
1. u okviru hosting paketa da dobijas advanced statistiku u okviru koje se loguje i to sto tebi treba (ako vec nemas ovu mogucnost, potrazi hosting paket s kojim to dobijas)
2. instaliras neku gotovu skriptu koja to radi (uglavnom PHP, ASP, ASP.Net..., a one jednostavnije su uglavnom besplatne)
3. ako ne nadjes ovo pod 2.) ili to ne radi bas onako kako si ti zamislio, a poznat ti je neki od gore navedenih jezika, sednes i napises sam
4. ne znas ni jedan od navedenih jezika, mrzi te ili nemas vremena da se bakces s tim i platis nekome da ti to uradi
5. ...

Hvala na informacijama,imam jos jedno pitanje,da ne bih otvarao topic,kako da izracunam koliko ode na telefonski racun od Dial Up interneta,konkretno za 20h?

DTS je napisao(la):
Hvala na informacijama,imam jos jedno pitanje,da ne bih otvarao topic,kako da izracunam koliko ode na telefonski racun od Dial Up interneta,konkretno za 20h?
Zavisi preko kog broja se kacis (041, 042, 0xx ili u lokalu mada i u lokalu postoje razlike u zavisnosti sa koje centrale zoves i na koju se kacis), zavisi od toga da li se u tvojoj centrali nalaze gremlini i zavisi od vremena u koje se kacis 🙂

Imas na Telekomovom sajtu cenovnik usluga i objasnjenje kako se tarifira telefonski saobracaj, a postoji i gomila rasprava na tu temu, pa potrazi malo 😉

Postoji i program Online Meter 4.01 za koji ima i Telekomov profil, pa ti (priblizno) racuna utrosene impulse, tj. cenu dialup-a...

Nazad
Vrh Dno