Šta je novo?

info-sta raditi

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Armada 110 PIII na 800MHz, integrisana grafika, CD, hdd 20GB, modem... Potrebni su mi saveti u vezi racunara:

1. Da li kupiti combo, po kojoj ceni i gde?
2. Da li kupiti veci hdd a manji prodati?
3. Dodati jos 256MB na vec postojecih?
4. Da li uopste ulagati u ovaj racunar ili prodati i doplatiti nesto para za racunar novije generacije?
5. Gde se sve ovo moze odraditi, telefon, ime firme, cela Srbija dolazi u obzir?

Pozdrav

Kakva su ti ovo pitanja? Ti moras sam da znas da li ti treba nesto jace-vise a ne mi ;)
Nije bitno imati naj komp u kraju vec znati nesto raditi na njemu...slozices se.

npetar je napisao(la):
Kakva su ti ovo pitanja? Ti moras sam da znas da li ti treba nesto jace-vise a ne mi ;)
Nije bitno imati naj komp u kraju vec znati nesto raditi na njemu...slozices se.

Da, upravo tako, potreban mi je za posao. HDD je jako mali za moje prohteve, combo mi je izuzetno potreban, TV out bi bio pozeljan ali nije mnogo bitan. Zanima me sta je pametnije raditi upgrade starog ili kupovina novijeg sa svim neophodnim stvarima. Neka Centrino varijanta bi bila sjajna. Zanima me racunica kada bi upgradeovao stari koliko bi me izaslo ili za te pare ili malo vece uzeti nesto novije.

Pa sad... Ako kupis nov hdd i combo njih posle mozes da setas i u jacu masinu kada je kupis. Znaci, to ti je ok resenje.
Kontaktiraj usere delimir ili mihailo. Delimir ce ti reci sve o laptop-ovima a mihailo ih prodaje.
Cimaj mihailo-a da ti da neku lepu cenu i pozdravi ga ;)

npetar je napisao(la):
Pa sad... Ako kupis nov hdd i combo njih posle mozes da setas i u jacu masinu kada je kupis. Znaci, to ti je ok resenje.
Kontaktiraj usere delimir ili mihailo. Delimir ce ti reci sve o laptop-ovima a mihailo ih prodaje.
Cimaj mihailo-a da ti da neku lepu cenu i pozdravi ga ;)

Hvala za info, pozdrav!

Nazad
Vrh Dno