Šta je novo?

Info o propustenim pozivima kada je korisnik nedostupan 064

Panos

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2001
Poena
660
Info o propustenim pozivima kada je korisnik nedostupan 064 (prepaid)

Od juce dobijam obavestenja da sam imao propustene pozive dok sam bio nedostupan.

Svaki put kada nekog pozovem pre uspostavljanja veze na displeju pise: Active incoming calls divert

Napominjem da telefon nisam podesavao (govorna posta, divertovanje). Preusmeravanje poziva (divert) je ukljuceno samo na "if not reachable" i ne moze se iskljuciti.

Vasa iskustva?

meni se taj sindrom :) javlja od pre tri dana
nije loše tj. ne može da škodi...

I kod mene i mojih ukucana na 4 telefona javlja da je neko preusmerenje ukljuceno... I mene zanima sta je...

Najverovatnije na govornu poštu. Nije valjda toliko teško isključiti mob. i pozvati svoj broj pa ustanoviti?

nema fizički nikakvog preusmeravanja (dobija se standardna poruka o nedostupnosti), to je montirano na centrali + ne radi za sve korisnike, samo za starije jer ovi novi nemaju čak ni govornu poštu preko koje sve ide. meni se ta usluga čini sasvim okej, iako mi je moto i dalje down with the Telekom! :)

Ne preusmerava nigde, javlja se: "Telekom Srbija ovo je besplatno obavestanje..."

reče Djuradj lepo "nema fizičkog preusmeravanja" tako da i dalje dobijaš poruku "Telekom Srbija bla bla bla..." ali ostaje podatak o pozivu koji ti se kasnije šalje sms-om...korisno u svakom slučaju

Pa jeste korisno, ali danas za deset minuta koliko mi je telefon bio iskljucen stiglo mi je 17 poruka, a zvale su me dve osobe, jedna 9, a druga 8 puta...
Morace ovo jos malo da usavrse...

trinitrol je napisao(la):
reče Djuradj lepo "nema fizičkog preusmeravanja" tako da i dalje dobijaš poruku "Telekom Srbija bla bla bla..." ali ostaje podatak o pozivu koji ti se kasnije šalje sms-om...korisno u svakom slučaju
Sorry, my mistake.
Ogovorio sam Heinz-u, ali to nisam "apostrofirao". Znam da nema preusmeravanja, isprobao sam.

bilo bi lepo kad bi gospoda iz telekoma dopustila da se to može i isključiti kao i oni njihovi spamovi tipa izadjite na izbore i slično... ok je da postoji, ali da imaš i opciju da isključiš... ovako na to gledam kao na najobičniji spam...

pre par godina je bilo ono da te nazove automat i kaže ti da ti je kredit pri kraju... pa ti počne zvoniti telefon u pola noći... :))))))

Ipak

Mozda ste vec probali, ali na call diverts startovati ,,CLEAR all diverts,, doudse ja sam na 063

@ Proki, ja sam to probao, ali ne vredi...

Mozda da probate ovako:

Na sajtu telekoma kazu da se status proveri sa
*#62# OK

sto provereno radi

a deaktivacija vrsi sa
##62# OK

Deaktivaciju nisam probao jer mi odgovara da imam preusmeravanje i kad nisam dostupan (62) i kad necu da se javim (61). Mada me cudi da se dobije nesto sto nije trazeno. Pretpostavljam da u telekomu vlada haos pa brljaju i vise no inace.

Pozdrav!

Moze da se uradi Clear Divert, ali kada proveris sa Status-om on ti kaze da je i dalje divertovano.
A sto se tice preusmeravanja izgleda da se stvarno preusmerava na +381650009600

Probao sam da deaktiviram sva preusmerenja i kasnije svako posebno, ali nece....

Vrh Dno