Šta je novo?

Infernal

Hvala vam na savetu!!! Evo sad sam se zaglavio u onom delu kada vagon odlazi i pocinje vreme da obrojava 3:30 sec. do eksplozije. E sad onaj vagon sa tovarom ode a ja ne znam ni gde cu ni sta cu? Primetio sam u daljini sa desne strane onu crvenu svetlost. Tamo sam se teleportovao i odradio sve sto treba. Medjutim nista se nije desilo. Kad pritisnem tab, kaze mi find hi-tech device???

pa treba da stignes vagon, tj treba samo da ides kuda te put vodi, imas na pocetku kad ubijes "vatrogasca" jedan switch koji zahteva teleport, pa posle toga kad to pretrcis ides dalje, ubijas gamad (a mozes i samo da im bezis i tako je to jako kratka etapa), malo se penjes, malo silazis, malo pucas ulance od platformi da se spuste, malo furas rukama po sipci iznad glave...trcis u odredjenom momentu kad dodjes do izlaza on ce sam skociti na vagon..onda ides dalje...

PS. Ja sam pretrcao taj deo sa 2:19sec viska :p

Poslednja izmena:
jel'se jos nekom "javlja" ovaj problem(vidi attach.)?

reinstalirao i igru i ageia drajvere i dalje nista :wall: !?

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    8.5 KB · Pregleda: 78
...nope...jesi instaliroa i DX sa koji dolazi uz igru ?

Poslednja izmena:
Meni se desava da se posle quick-loada (posle umiranja u nekoj akciji) igra uspori tj performanse opadnu ko da imam celeron 2.4 i radeon9250AGP ...onda moram da par puta udjem i izadjem iz igre da bi se popravilo stanje. Ne znam da li jos neko ima ovih problema u infernalu (a da je odmakao makar do druge misije, ovi sto su igrali 5 do 20 minuta - STOP :d :p )

Poslednja izmena:
mali off:
kada sam instalirao GRAW pisalo je da su obavezni drajveri za ageia karte iako je nemam kao moram da ih instaliram. nisam ih instalirao a za sada radi dobro. ako zakuca odjednom da znam do cega je.
koji je to vid kvarnog marketinga: na perfidan nacin ti govore kako je ageia karta pozeljna :p

ja sam stekao sasvim suprotan utisak...oni su fiziku verovatno kodirali da ide preko ageia drajvera, a ovaj u odsustvu iste maltretira CPU. Idi u control panel, imas tamo AGEIA physix ikonu pa se pokreni i igraj se malo i videces da sve radi ko po loju i bez te karte :)

otkud mi ikona u control panelu kada nisam instalirao drajver?

pa jesam ti ja kriv za to ?!?!? :) koji Q onda visis u ovom topiku :d Ja mislio instalirao si infernal...

Nije losa igra, cak sta vise dobra je, obzirom da dugo nisam igrao nista sto me ovako drzalo, samo jos malo, evo ovog da upokojim, ovo da nadjem itd... prodje 2 sata! Ali sta da se radi kad sam glup pa sam zaglavio, da bude veci blam nije kod bosova nego na tabli. Zaglavio sam u celicanim zncai kad se udje. Sve ih pokokam i popnmem se gore god onog kotal sa celikom, teleportujem se do table i pomerim ga i onda nemam pojma sta da radim, skacem tamo ko blesav i ne mogu da nadjem.

Evo i slika da znate gde sam ako nisam bio jasan.

Hvala na pomoci!

Zaglavio sam u celicanim zncai kad se udje. Sve ih pokokam i popnmem se gore god onog kotal sa celikom, teleportujem se do table i pomerim ga i onda nemam pojma sta da radim, skacem tamo ko blesav i ne mogu da nadjem.

koliko se ja secam treba negde dole da nadjes prekidac i da pokrenes taj "kazan", kada njega pomeris onda mozes da preskocis na drugu stranu, pa ces se valjda dalje sam snaci.

Prvo pomeris rucku tako sto se teleportujes do nje, i posle gadjas lance (u krugu su :)) i onda ce ti se samo kazati :)

Prilozi

• tu2tk6 copy.jpg
    tu2tk6 copy.jpg
    66 KB · Pregleda: 103
Probao sam malo igru i odusevljen sam. E sad jel zna neko kako da podesim osvejzavanje ekrana jer mi stalno pokrece igru u 60 Hz, iako sam postavio da mi osvejzavanje bude "same as desktop" tj. 100Hz.

Uzmes recimo pistolj i porokas zute boce (desni klik infernal power ili kako li se vec zove), zatim koristis ono cudo za pomeranje stvari, pa uz pomoc toga sklonis kugle sto se rotiraju. Zombije i ne moras da ubijas, samo bezi od njih. Ukoliko prodjes blizu njih oni ce sami eksplodirati i malo ce ti skinuti energije, ali nista strasno.

I sta onda? Sve sam ovo uradio ali nikako ne mogu da provalim kako da ubijem bossa.

Probas da se teleportujes iza njega, imas dve sanse kad se teleportujes on se okrene prema tebi pa onda pucas kad te vrati nazad, pa onda pucas u neke zute il zelene (zaboravih boju) kanistere koji su nakacen na naslon onih njegovih kolica. Kad ih sredis on krepa!

teleport ili pokusavas da prodjes ispod njega (tj. da te on preleti), pa ako uspes pogodis kanistre (tako sam ja presao)

Pokusavao sam odmah tako da radim ali posto mi nije uspijelo iz par pokusaja reko da pitam nekog. Posto sam vidio da sam radio ono sto i vi pokusao sam jos par puta u uspio sam.
Hvala!

Infernal -problem

kako da prodjem ovo?? imaju neki ventili , ali se vrata sa sifrom ne otvaraju kad ih zavrnem (vidi attachment)

Prilozi

• Picture.jpg
    Picture.jpg
    28.9 KB · Pregleda: 86
Da li zna neko zašto kada izaberem new game pocne da loaduje nivo i kad dodje do kraja samo dobijem plavi ekran i moram da resetujem komp?

Smorila me igra, instalirao, igrao 20min, zagasio, shift+delete :D
Iskreno, pucanje mi je uzasno, dok ih nanisanim osedim :p

i meni je bila shit, ali sam je presao...punisher je u poredjenju sa njom bio zakon :)

ma postao sam los za ove igre (mator konj :D ), al o5, kad zavrsis krizu i odma posle nje instaliras ovako nesto osrednjeg kvaliteta kod mene nece da moze...a i mnogi ovde imaju suvise slobodnog vremena :p

au, ovo ti je nisko. a ti ne znas da dobro napises error :D :p

Nazad
Vrh Dno