Šta je novo?

Infernal- potrebna pomoc

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Zna li neko kako da upotrebim ovu kartcu da pokrenem voz da bih nastavio dalje u hangar?? (vidi attachment). Mislim da je ovo treca misija i vrtim se danima oko ovog problema. Jednostavno se nista ne desava kad udjem u lokomotivu i pokusam da pokrenem sve karticom…

Prilozi

• ph.JPG
    ph.JPG
    79 KB · Pregleda: 63
Usao sam u voz, vrtim se po vozu, dosao sam 200 puta do one komandne table, ALI NECE. Nista se ne desava.Da ne treba jos nesto da se uradi pre kartice?

To se desava kad koristis cheat-ove tj. u ovom slucaju trainer. Save-ovi koje si pravio sa ukljucenim trainer-om su pokvareni i zbog toga ti se desavaju ovakvi bagovi. Sta god radio neces moci da predjes taj deo. Ako nisi koristio trainer od pocetka probaj da ucitas neki raniji save gde jos nisi koristio trainer. Ako nemas takav save probaj da nadjes na netu savegame pa ucitaj. I nemoj vise koristiti trainere u Infernal-u jer posle tog baga slede jos veci bagovi kao sto je pucanje igre kod boss-ova itd.

@tarik:

i mene je zezao tu, mrdao sam se tu i tamo po kabini voza i stiskao "use" i proradio je... (nisam koristio nikakve cheatove)

Vrh Dno