Šta je novo?

Indexovci

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Pvo da se zahvalim Mladenu (user : NBM) koji mi je poslao iz CG 3 diska sa indexovcima...I da izrazim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko chudjenje i gadjenje jer je paket bio otvoren (iscepan) !!!!!!! Bash se pitam ko ga je otvarao :D !!!
No sve to nije ni bitno , diskovi su stigli a poshto sam ja iz AR-a , prvom prilikom kad budem dolazio u BGD donosim diskove a mogu ih i poslati na nechiju kucnu adresu...

Odlichno ;)
Samo meni nije jasno kako to ide na 3 diska. TO ipak traje nekih 20tak minuta. Koji je format u pitanju !?
E sad imam i ja josh neshto u vezi toga. Nasao sam vezu u RTSu. I nasao sam animaciju.. ali ne "Parobrod Srbija" nego neshto drugo.. sto ja nisam video jos na TVu.Isti fazon, iste animacije likova ali sa drugim forama.Tako da moze da bude da je "exkluzivan materijal" :D Nekih 120 MB sveukupno - trajanje ~20 min.
Ko bude to hteo neka ostavi PM.

Genghis Khan je napisao(la):
Pvo da se zahvalim Mladenu (user : NBM) koji mi je poslao iz CG 3 diska sa indexovcima...

jel ima i prekid programa na nekom od ta tri diska?
:confused:

Re: Re: Indexovci

JoeKuboj je napisao(la):
jel ima i prekid programa na nekom od ta tri diska?
:confused:

Ima , naravno.
Ako neko hoce nek ostavi ovde ili nek baci na mail >adresu< pa da shaljem poshtom...Il da chekate josh 10-ak dana :D

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Odlichno ;)
Samo meni nije jasno kako to ide na 3 diska. TO ipak traje nekih 20tak minuta. Koji je format u pitanju !?
E sad imam i ja josh neshto u vezi toga. Nasao sam vezu u RTSu. I nasao sam animaciju.. ali ne "Parobrod Srbija" nego neshto drugo.. sto ja nisam video jos na TVu.Isti fazon, iste animacije likova ali sa drugim forama.Tako da moze da bude da je "exkluzivan materijal" :D Nekih 120 MB sveukupno - trajanje ~20 min.
Ko bude to hteo neka ostavi PM.

Samo da znate da je u pitanju "malo" vishe od 20 min :D
Ima ukupno 1,8 Gb.Mislim da vremenski ima barem 1h 20min...

Re: Re: Re: Indexovci

Genghis Khan je napisao(la):
Ima , naravno.
Ako neko hoce nek ostavi ovde ili nek baci na mail >adresu< pa da shaljem poshtom...Il da chekate josh 10-ak dana :D
ajde ako hocete, mogu ja da uzmem, i onako treba dosta ljdi da uzima mucke, pa ko hoce, moze i ovo

Re: Re: Re: Re: Indexovci

Miroslav je napisao(la):
ajde ako hocete, mogu ja da uzmem, i onako treba dosta ljdi da uzima mucke, pa ko hoce, moze i ovo
ajd kad nabavis meni odmah rezzi Prekid programa:wave;

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Odlichno ;)
Samo meni nije jasno kako to ide na 3 diska. TO ipak traje nekih 20tak minuta. Koji je format u pitanju !? .......

Opet (ocigledno ne citas, ranije je vec bilo rijeci)...dopunjeno.
Snimano sa satelita (DVB-S kartica) kao MPEG 2 (544x576) iako je trebalo biti 720x576,...sa RTS-a ovako grebuje:

1. Prekid Programa - Indexovci...924 MB u trajanju 49:38. Znaci nepunih 50 min. Ne znam na sta ti mislis, ali ovo je "trebalo" da bude DVD kvalitet (ali nije zbog RTS-a i jos nekih stvari...)
2. Parobrod Srbija (animacija)...537 MB u trajanju od oko 26:00, iako su neke stvari duplirane pa je mozda realno oko 20 min ili nesto manje.
3. Izvini nikad (nije prava animacija vec prije kao nesto izvedeno lutkama...)...263 MB u trajanu od 12:56.

Znaci ukupno nesto oko 1 sat i 22 min. Batali RTS ukoliko nemaju da ti daju boljeg kvaliteta od ovoga. Ovo treba strpati sve na 1 CD u DivX (ja nisam imao vremena)...

NBM je napisao(la):
2. Parobrod Srbija (animacija)...537 MB u trajanju od oko 26:00, iako su neke stvari duplirane pa je mozda realno oko 20 min ili nesto manje.

Ovo treba strpati sve na 1 CD u DivX

Na ovo sam mislio samo, zato mi je bilo cudno kako ima toliko puno. Nisam znao sta je sve u "kompletu".
Jel moze neko od Vas da prebaci to na 1CD kao sto reche covek ? Ja nisam struchnjak u toj oblasti.. :) Da bude jednostavnije.

Genghis Khan je u posjedu CD-a pa se njemu obrati za dalje...
Nudio se covjek vec, da salje na odredjenu adresu ili da cekate da donese u BG.

I ja sam zainteresovan.
Pratim od samog pocetka, čak sam i ja pokusao da nabavim u RTS-u preko ortaka ali nije islo.
Ade sto pre bilo bi bolje.

Grobar je napisao(la):
I ja sam zainteresovan.
Pratim od samog pocetka, čak sam i ja pokusao da nabavim u RTS-u preko ortaka ali nije islo.
Ade sto pre bilo bi bolje.

E poslacu po kevi sad u pon. i ona ce to odneti u stan na konjarniku...Onda tamo nek ode neko da uzme diskove od dede :D poshto ja dolazim tek 2-3 feb a nemam bash mnogo vremena da se cimam sad oko slanja (maturski , regrutacija , kraj polugodishta :() Znachi javicu kad bde bilo u bg-u
poz

Nazad
Vrh Dno