jaksa je napisao(la):
Kao primarni program za kopiranje/rezanje koristim ahead nero a uz njega pride i roxio DirectCD5. (rezac teac 40x)
Da li bi mozda bilo bolje koristiti nera+InCD, a roxia izbaciti, po vasem licnom iskustvu/misljenju?
Moje iskustvo (i konfiguracija, teac w540e) je pokazalo da mi je bolji DirectCD. Hteo sam istu stvar da uradim kao i ti, pa da potpuno otklonim roxiov paket, i koristim ahead-ov. Medjutim (najnoviji) InCd mi je pravio probleme i obarao wxp (uz bluescreen, x00000008, ...) nakon formatiranja, ejecta, a zatim startovanja nero-a. Inace pri koriscenju incd-a cini mi se da je nesto sporiji od DirectCD. Do skoro, nikakve probleme nisam imao, dok sam na masini drzao ceo Easy cd creator, uz nero (bez InCd). Nakon ovih problema ponovo sam se vratio na EasyCD creator, i nero (a InCD sam skinuo).
E sad, ukoliko neko bude potpuno deinstalirao roxiov paket moze mu se desiti da ima problema (prijavljuje se problem oko rezaca u device manageru), pa treba biti vrlo pazljiv (i pogledati koje sve drajvere rezac koristi i sacuvati ih). Meni se i oko ovoga potvrdio savet "kad radi, ne diraj nista".
Inace, ima dosta ljudi koji su pod winXP imali potpuno suprotno iskustvo- da im directCD pravi zestoke probleme, a da InCD radi savrseno