Šta je novo?

InCD, UDF, XP i Stand By?

V

VIA

Guest
Kupih Teac CD-W548E, stavih Nero i InCD koji su trenutno na njihovom sajtu (5.5.9.17 i 3.51.61), ali ne lezi vraže:
Kad mi je u drajvu UDF CD, pri pokušaju bacanja računara u Stand By ili hibernaciju (ručno ili automatski) InCD izbaci Msgbox sa uskličnikom, OK dugmetom i bez ikakvog teksta, i naravno spreči uspavljivanje računara. Obzirom da mi se slične stvari ne dešavaju na poslu gde je instaliran InCd 3.21 zanima me od koje verzije InCD-a je podržan navedeni pekač kako bih je pojurio po netu i video da li pravi iste probleme (gledao sam Ahead-ov sajt ali nenađoh nikakav podatak niti opis problema u FAQ, a pošto sam "legalan" korisnik, truba mi je da ih pitam).

Pozdrav

Za početak izbaci CD pre uspavljivanja kompa :). Teško (odnosno nikako) ćeš naći noviju verziju ako je na ahead-ovom sajtu poslednja ona koju ti koristiš. Eventualno da probaš sa Direct CD-om, možda se bolje pokaže.

Pa lepo sam napisao "zanima me od koje verzije InCD-a je podržan navedeni pekač", odnosno, svestan sam da novije verzije trenutno nema pa želim da probam neku stariju za koju znam da podržava CD-W548E.

Poz

meni se u radu pod xp ili win2000 kao najbolja kombinacija pokazala nero + roxio directCD

I ja mogu da ti preporucim Nero i Roxio.
Prvo instaliraj Nero pa onda Roxio i bice sve u redu.

Obzirom da se isti CD vrti između 4 mašine (3 pišu po njemu, 1 samo čita a 2 već imaju InCD i ne želim da utičem na njih), da li je Roxiov UDF kompatibilan sa InCD-ovim?
Ovo pitam jer sam na ovom novom, problematičnom InCD-u jedan disk formatirao sa Mt. Rainier UDF-om i stari 3.21 ga ne čita. Takođe, isti disk sam stavio u jednu Milenijum mašinu i sa njega instalirao InCD EasyWrite Reader (format je takav da ako ga mašina ne podražava, na disku bude vidljiva instalacija reader-a), pa sam pristupio disku, ali isti reader nije u mogućnosti da pristupi disku koji je formatiran sa "običnim" UDF-om, čak i ako sam nakon toga instalirao InCD UDF Reader koji na nekom drugom milenijumu radi (opet taj ne može da čita Mt. Rainer UDF).

Pozdrav i hvala na odgovorima

Ukoliko neko naiđe na problem kao što ga opisah, da kažem da verzija InCD-a 3.31 korektno radi. Probao sam i 3.37 i ona ne radi.
Usput, da pitam da li je normalno za pomenuti CD-W548E da sporo izbacuje "podmetač za kafu"?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno