Šta je novo?

imena audio trackova

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
Da li je moguce snimiti audio cd tako da umesto track stoje imena pesama umesto trackova,
pretpostavljam da moze ali mi neuspeva sa Nerom

Mozes da dodas CDText prilikom rezanja, ali je fora u tome sto i Player mora da podrzava tu opciju (u suprotnom ce bez obzira na to i dalje pisati Track 1, 2...)

Crni je napisao(la):
Mozes da dodas CDText prilikom rezanja, ali je fora u tome sto i Player mora da podrzava tu opciju (u suprotnom ce bez obzira na to i dalje pisati Track 1, 2...)
Koji plejer ima tu opciju? Ja sam do sada jedino uspeo sa onim integrisanim u EAC 🙂

Crni je napisao(la):

to sam i uradio sa u neru, ali nista,
Nemam cd player i doticni cd treba da bude poklon, ali
zar ne bi i rezac morao da cita imena trackova.

jddipqd je napisao(la):
...
Koji plejer ima tu opciju? Ja sam do sada jedino uspeo sa onim integrisanim u EAC 🙂
Bio je link na forumu za neki ruznjikavi koji je to podrzavao. Probao sam ga i obrisao posto me nije odusevio ni izgledom, ni funkcionalnoscu.

misterno je napisao(la):
...
to sam i uradio sa u neru, ali nista,
Nemam cd player i doticni cd treba da bude poklon, ali
zar ne bi i rezac morao da cita imena trackova.
Skoro svi rezaci i vecina citaca proizvedenih u zadnjih par godina podrzava tu opciju, ali da bi mogao da je iskoristis treba ti i softverski player koji to podrzava 🙁
Sto se standalone player-a tice tu vec stvari stoje malo drugacije. Vecina novijih komponenti to podrzava, ali playeri koji se ugradjuju u stubove ili modeli za kola uglavnom nemaju podrsku za CDText 🙁
Ja licno na masini slusam iskljucivo MP3, a audio diskove habam samo u kolima tako da mi nista ne znaci sto mi rezac podrzava CDText osim eventualno prilikom grebovanja, ali se izuzetno retko naleti na disk koji ima i CDText (uglavnom iz neke manufakture)...

Nazad
Vrh Dno