Šta je novo?

Ime naslova???

<flash>

Slavan
Učlanjen(a)
25.10.2008
Poena
309
da li neko zna kako se zove igra sa aparata koja je bila aktuelna 95,96,97 godine u fazonu street fight igre, na pocetku igre biras jednog od likova i kreces u pohod ulicama. secam se da je bio lik sa bazukom na ramenu i mrsavi lik u zelenom odelu koji bije kao zmaj a ostalih likova se nesecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomagajte brzo.
Unapred hvala!

hvala ti majstore to je to!!!!!!
puno hvala jos jednom!!!!!!!!!

Koja je to igretina bila, svi su se przili na nju.:beat:

zamisli da nas capcom iznenadi i objavi da su "final fight" i ova igra u fazi remake za danasnje standarde i u zavrsnoj fazi i da se ocekuje izlazak do sredine augusta 2009 ???? ....slutim li ja to, ili ne.... znam li ja nesto sto drugi neznaju...... ajde nek ostane slatka tajna :cigar::banana:

Koja je to igretina bila, svi su se przili na nju.:beat:

Cuj przili pa ja je i dan danas igram na emulatoru. Doduse kao klinac sam mogao da obrnem sa 1 zetonom a sad ne mogu ni sa 9 (fali mi dzojsti kza specijalne udarce).

Cuj przili pa ja je i dan danas igram na emulatoru. Doduse kao klinac sam mogao da obrnem sa 1 zetonom a sad ne mogu ni sa 9 (fali mi dzojsti kza specijalne udarce).

E da jedan zeton do samog kraja, ali to su automati, ponekad se zanesem mislju da kupim neki automat i nabavim par tih igara, koje sad imam na emulatoru, kao sto su:cadilac and dinosaurus, punisher, metal slug 1 i 2, street hoop, street fighter ...

Uuuf to je bila haos igra, svi zivi su se lozili na nju. Moram da je probam na emulatoru.

Nazad
Vrh Dno