Šta je novo?

imate li neke savete za voznju u CMR3

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Bas mi je tezak ocaj Colin McRae Rally 3. Da li je lakse voziti sa rucnim menjanjem brzina zbog lakse kontrole vozila ili ne. Imate li neki savet za pocetnike jer se ja spucam u prvo drvo. Vozim preko tastature. Da li treba cesto koristiti rucnu i kako, posto se stalno okrecem za 180 stepeni?

Ako je CM3 tezak za voznju sta je onda LFS :) Poenta je da slusas co-drivera i da seces krivine ili ne, jedino tako mozes da imas vremena, a sto se tice zakucavanja, probaj da stavis malo osetljivije komande kako bi reagovalo brze. Rucnu koristi samo za hairpin-ove ili eventualno ako izadjes van linije pa treba da zaneses auto kako bi bolje prosao kroz krivine. BTW, posto je u pitanju arkada, neces mnogo ni gubiti na vremenu ako se i izlupas :)

Pa lakshe je voziti LFS sa automatskim volanom nego CMR3 :D:D:D

Malo sam podesavao auto i sve ide mnogo bolje a i stekao sam iskustvo. Takodje, Spanija je mnogo laksa od Australije zbog podloge. Vezbanjem sigurno cu biti prvi u Spaniji dok je malo izvezbam. Idem na gamespot da nadjem taj prirucnik, hvala.

Ma samo po gasu i po sto "idealnijoj" putanji.
Znaci, pred krivinu vataj stranu suprotnu onoj gde skreces, pa ostro skretanje sa sto "uzim prolaskom".
Mislim, CMR3 je opaka arkada, ovaj gore princip vazi u svakoj posto su ove igre i radjene za pocetnike i (samo) malo naprednije.

Pozdrav!

driver je napisao(la):
Pa lakshe je voziti LFS sa automatskim volanom nego CMR3 :D:D:D

Video sam ja tebe kako vozis tastaturom, u fazonu rdjavom k. svaka dlaka smeta.

Je li bre.....ajde da se organizujemo za LFS u LAN-u....

Evo ko bi morao: Lukija, Driver, Sasa, 4WD_Calibra, Nemanjas, Mare...izvinjavam se ako sam zaboravio nekoga, ima tu josh shoferchina........aaaa, zaboravih drapin-a cheers cheers

septimus je napisao(la):
...izvinjavam se ako sam zaboravio nekoga, ima tu josh shoferchina........aaaa, zaboravih drapin-a cheers cheers
Dobro je...izvukao si se u poslednjem trenutku :!: :mrgreen:

Nema od toga nista :) Svako ce da nadje neki razlog da ne dodje ili ce da ga smori sto framerate nije kao kod kuce ili sto mis nije dobar kao kod kuce itd itd.....

Lukija je napisao(la):
Nema od toga nista :) Svako ce da nadje neki razlog da ne dodje ili ce da ga smori sto framerate nije kao kod kuce ili sto mis nije dobar kao kod kuce itd itd.....
Ma da, nista dok neko ne podigne server pa lepo online...

Ja u slucaju dila donosim svoj volan, nista me ne zanima :)
Ma i kada sam na CS isao dovlacio sam svoj mis.

Pozdrav!

Ja se prilagodjavam 10 minuta a onda spektakl....

Ajde ozbiljno o ovome... moze valjda par sati da se izdvoji ovog leta... da se cujemo telefonom, tako ce da se dobije na ozbiljnosti

Mnogo ste neozbiljni. Otvorite poseban topic, a nemojte da skrecete ovaj. CM3 mi se sve vise i vise svidja. Posebno mi se svidja inerfejs, svidja mi se dizajn.

Pa ne znam sta da ti kazem, vezbaj. Mozda bi bilo dobro da probas CMR2 pa kada se ispraksas videces kako je CMR3 smesan za voznju. Imas i CMR1 gde je postojala skola voznje ! Licno ti Colin prica sta treba da radis.

Vrh Dno