Šta je novo?

Imam Veeeeeliki Problem !!!

MadBoy

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
301
Konacno sam se resio da kupim novu graficku. Prvo sam hteo da uzmem neki 6600GT, ali sam se ipak odlucio za 6800. Ipak je 256 bita... 256 BITA !!!

E, sad nastaje problem.

:wall: NEMOGU DA SE ODLUCIM KOJI JE NAJBOLJI !!! :wall:

Na netu sam procitao da su se na jednom testu sve tri 6800 graficke otkljucale i radile besprekorno (samo sto AVETINJE ne rekose o kom se proizvodjacu radi), ali da imaju jednu zamerku - malo se klokuju. Nigde nisu napisali ni koje su drivere koristili za ovaj test. Primera radi, ja sam moju MSI 5600XT VTDR graficku uz pomoc 81.94 drivera klokovao sa 235-400MHz na celih 350-610MHz !!! Radi vrh.

Koju mi graficku iz serije 6800 preporucujete i zasto?

Poslednja izmena:
Imao sam 6800 MSI, mogla je da se otkljuca 12/6, ali je zato radila 380/920. Jedno je sigurno, MSI ima odlicno i vrlo tiho reseno hladjenje. Po Digitalovom testu, ako se dobro secam, Gainward model je odlicno prosao. Em je mogao da se otkljuca, em se dobro klokovao. Misliim da su C3D kartice pokazale visok procenat otkljucavanja 16/6, ali ostaje pitanje kvaliteta.

Ja sam imao Leadtek 6800 i glat je radila otkljucana 16p/6v. Kako sam tada pre kupovine cuo sve su se otkljucavale bez problema. Nisam uopste probao clock-ove da dizem jer sam brzo uzeo GT-a.
Moj savet ti je da potrazis polovnu karticu koju ces moci da probas pre kupovine ili da se otvoris malo vise i kupis polovnog GT-a.

Pozdrav

ja sam uzeo gainwarda 6800le i otkljucao je 16p/5v a takt je
400MHz za GPU i 875 za memoriju
najbolje ti ja da kupis neku koja se provereno otkljucava, ili koji mozes ti da probas pre kupovine

ja sam moju uzeo od moderatora Nedjo

KIBLA`s je napisao(la):
ja sam uzeo gainwarda 6800le i otkljucao je 16p/5v a takt je
400MHz za GPU i 875 za memoriju
najbolje ti ja da kupis neku koja se provereno otkljucava, ili koji mozes ti da probas pre kupovine

ja sam moju uzeo od moderatora Nedjo
Lepo je videti zadovoljnu musteriju koja zna sta valja! ;)

Nazad
Vrh Dno