Mozes kupiti originalne legalne karte nekih provajdera.Neki provajderi zahtevaju i originalan njihov risiver.Prva liga provajderi su ti Sky ita,sky uk,sky de zatim ide spanski d+,francuski c+, i tako redom.Sve im je zajednicka cena za full pakete oko 60 eura mesecno.Najskuplji paket i najbolji je sky uk gde ja placam mesecno oko 60 funti i moras imati njihov risiver a nemoras ga koristiti.
Druga liga su nesto jeftiniji i idu za p 10 ,20,30 eura mesecno jeftinije.To su ti poljska cifra,sky link ceski,upc madjarski.
Ako hoces da ti neko ponudi sve te skupe karte koje ima kod sebe da ih ti gledas to je izvodljivo i jako rasireno po evropi pa i ovde sve iz razloga sto su pretplate jako ,jako skupe cak i za evropljane.
Postoji jos jedna opcija a to je da se kupe takozvane promotivne legalne italijanske pripejd karte operatere sky italije a to znaci da recimo biras 1 paket od tri glavna i dva paketa od 5 pomocnih i to je dosta povoljnije nego regularna sky ita karta.Ja sam moju platio 150 eura za godinu dana i moras imati njihov hd risiver samo za aktivaciju karte jednom i posle je stavis u orig boks samo ako imas nekakav problem.