Šta je novo?

Imam problema sa LG GCC 4480B (Combo drive) - Help !!!

chipco

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2003
Poena
601
Kupio sam neki dan novi DVD/CD-RW - LG GCC 4480B (Combo drive) OEM ver. i imam software za przenje CD-a Nero 5.5.9.6, i nece da mi radi snimanje na CD i CD-RW, sve sam pokusao i nece!
Nero prepozna i model LG-a, brzinu snimanja i sve je to OK! ali nece ni da mi izvrsi "Erase CD-RW" media, a kad ubacim CD da snima ne prepoznaje mi prazan CD!
Uopste neznam, sta ni kako da to resim posto kad idem na opciju "Medium Info" prepozna koji je medij i da ima Sesija na disku itd, a snimanje nista!
Sve cita medije: CD i CDRW i DVD diskove, bez nekih vecih problema, sve je to lepo, ali nece!!!!!
Help, Help :?
Sta da radim, a da ne bude na servisu ispravan i da radi.
Imam komp. MBO- MSI K7T Pro-2A, CPU Duron 750, 256MB SDRAM...

Ljudi ovde, kada vide ovakav post obavezno preporucuju da se skine poslednja verzija Nero-a (5.5.10.42) Prosla je sigurno godina od 5.5.9.6.

Btw, ako koristis XP mozda bi bilo zgodno da ukines njegovu ugradjenu record podrsku. Nije nuzno, ali ce se lakse znati sta izaziva problem. Takodje skini aspi4all i instaliraj ga (moguce je da nije potrebno, ali nece stetiti)

I ja sam takodje imao problema na mom lg-u sa tom verzijom nera. Jednostavno je stara, skini novu sa sajta, kao i INCD i verovatno ce ti proraditi, meni je sve proradilo odma. Takodje skini i aspi4all
http://www.mamba.cc/tech/aspi4all.htm

pozdrav

Nazad
Vrh Dno