Šta je novo?

Imam problem sa Far Cry-em

porac

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2004
Poena
301
:wall: Stao sam onde kod onih katakombi i kada trbeam da pustim vodu kako bi preplavio skladiste da bih dospeo gore na ventilacioni otvor i dosao u sobi gde stoji ona novinarka Vallery i drzi pusku i ja tu nju kao trebam da spasem a nista se ne desava i ona vrata koja se nalaze u toj sobi ne u ona u koja se ulazi su zakljucana kako da predjem nivo :crash:

Ajde napisi naziv nivoa gde si stao da ga ne jurim. Samo pozuri posto hocu da brisem igru.

porac je napisao(la):
:wall: Stao sam onde kod onih katakombi i kada trbeam da pustim vodu kako bi preplavio skladiste da bih dospeo gore na ventilacioni otvor i dosao u sobi gde stoji ona novinarka Vallery i drzi pusku i ja tu nju kao trebam da spasem a nista se ne desava i ona vrata koja se nalaze u toj sobi ne u ona u koja se ulazi su zakljucana kako da predjem nivo :crash:

Pa gde je problem, ako si stigao do dame, ona puca na 2 monstruma (nalaze se desno od vrata), i kad njih pobijes, kraj nivoa (kao nesto pricate...).

Napici TACNO gde si, jesi li poplavio halu?

Poslednja izmena:
Ja sam pobio i ta 2 monstruma i stigao do Lore nista se ne desava. Ona drzi masinku stoji pored zida i sta sad ?

Vrh Dno