Šta je novo?

Imam pitanje

ROBG_1mperi0n

Poštovan
Učlanjen(a)
16.03.2015
Poena
59
Moja oprema  
Laptop
Hp pavilion
Tablet
Nemam
Mobilni telefon
iPhone X,iPhone 7, Samsung galaxy s20 ultra 5G
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
Da li ce sta biti ako su ova 2 hosta u task manageru radi se o win 10 msm na windows da li ce biti kakvih gresaka na to mislim

Hvala

Prilozi

• 20220411_211809.jpg
    20220411_211809.jpg
    92.3 KB · Pregleda: 25
Normalno je da ih ima više, posebno za različite Windows procese, ništa ne diraj.

Ma brate ne diram nego ne bi trebalo da budu 2 samo 1 po meni nezz po drugima

zasto mislis da bi trebalo da bude jedan?

You will see a separate Host Process for Windows Tasks entry running for each DLL-based service loaded into Windows, or possibly for a group of DLL-based services. Whether and how DLL-based services are grouped is up to the developer of the service. How many instances you see depends entirely on how many such processes you have running on your system. On my current system, I see only two instances, but on other systems, I’ve seen as many as a dozen.

You will see a separate Host Process for Windows Tasks entry running for each DLL-based service loaded into Windows, or possibly for a group of DLL-based services. Whether and how DLL-based services are grouped is up to the developer of the service. How many instances you see depends entirely on how many such processes you have running on your system. On my current system, I see only two instances, but on other systems, I’ve seen as many as a dozen.
Moram prevest 😆 znam dosta eng ali moram prevest

Na drugom pc-ju samo 1 host proces na ovom 2 cudno ali ok uglavnom nista mi nece praviti neku gresku

Hvala puno

Sve najbolje

Znači, pokreneš process explorer:

klikneš plus na svchost, nađeš taskhostw i videće se koji proces ga koristi, možeš i dvoklik za detalje.

Ok bro ma samo sam pitao da li ce se sta desavati ako su 2 x ta hosta ili ne nista vise bro

Hvala za pomoc

Nazad
Vrh Dno