Šta je novo?

Tapatalk i PWA aplikacija

Ja sam obrisao data/cache chrome aplikacije, obrisao pwa app i instalirao opet..
Kod mene na Samsung S22 Ultra i Google Pixel 8 Pro nikad nije bilo problema (Android 13/14 & Google Chrome kombinacija)...

Ko ima problema neće škoditi da obriše Data i Cache za Chrome i instalira Benchmark ponovo :)

GC.png

Poslednja izmena:
Odjedom mi izbacuje defalut unread messages kada udjem u aplikaciju, a do sada je uvek davao sve forume. Jel se nesto desilo?
P.S. meni je rotaciha ok, android + opera...

Evo i kod mene upalio clear data + reinstall

Sada je sve ok.💪👍 Svaka čast.
I za nas sirotinju"andorid" ima rešenja😁😁

Potvrđujem i ja sada radi kako treba. Pixel 7, android 14 beta, Chrome. Izbrisao PWA i očistio keš hroma.

Kod mene proradilo samo restartovanjem telefona, bez brisanja keša na Chrome-u i reinstalacije PWA.

Najzad! Sad sve radi kako treba.

To je najvažnije :)

Kako grozno? Ja sam upravo instalirao Chrome na iOS i izgleda identično kao i u Safariju recimo.
Skoro sam resetovao telefon i htedoh da instaliram forum preko Samsung internet browsera, ali ne može. Preko Chrome mi je forum izgledao grozno. Velika, iskrzana slova, nekako mi je izgledalo nezgrapno u odnosu na to kako izgleda na Samsung internet browseru. Ponovo sam juče pristupio forumu preko Chrome browsera i sad izgleda isto kao na Samsung browseru. Šta se desilo u međuvremenu, ne znam.

Kažem ja lepo, Android ... :D

Ne verujem da će biti ukidanja ipak je beta, ima još mesec dana da sve ispeglaju. A i da se ukine nismo u EU tako da ne utiče na nas :D

Mislim da je pravo vreme za prvi BenchPhone, baziran na Androidu, sa ekskluzivnom aplikacijom za mobile pristup Benchmark forumu. I ko preko forme pošalje IMEI broj svog BenchPhone uređaja, dobija VIP, pristup oglasima, opciju postavljanja oglasa 1 u 7 dana i privatnoj diskusionoj grupi. Hm... :unsure:

/sarcasm

Znači čisto iživljavanje nad korisnicima od strane jedne od najbogatijih kompanija na planeti u inat EU.

Da li si procitao ovaj deo?

The DMA requires that all browsers have equality, meaning that Apple can’t favor Safari and WebKit over third-party browser engines. Therefore, because it can’t offer Home Screen web apps support for third-party browsers, it also can’t offer support via Safari.

They could if they wanted to.

Moze, ali opet nece se cimati kad traze ovi jednakost.

Apple se nikad neće cimati u korist korisnika ako im na bilo koji način ugrožava profit.

vratimo se na temu

Imam problem vec neko vreme sa pisanjem postova preko mobilnog, zbagovana je tranzicija kada se otvara tastatura, a onda kada pomerim rucno malo, sve se dovede u red...
Primer kako je i kako se unormali kada rucno isppmerma.ekran nakon izlaska tastature.
Ranije je to ok radilo, jel jos neko primetio isto?

Prilozi

• Screenshot_20240819_235832_Edge.jpg
    Screenshot_20240819_235832_Edge.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20240819_235841_Edge.jpg
    Screenshot_20240819_235841_Edge.jpg
    87.6 KB · Pregleda: 51
Izgleda da je do Edge browsera, prebacio se na Chrome, sve ok.
Inace, kada sam instalirao app preko Samsung browsera, on ne prikazuje temu foruma kako treba.

Prilozi

• Screenshot_20240820_003936_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240820_003936_Samsung Internet.jpg
    61 KB · Pregleda: 47
Zato sto ti je ukljucen dark/night mode u samsung browseru.

Има ли начина да се промени величина фонта у објавама? Покушао сам у подешавањима браузера и то има ефекта у прозору у коме тренутно пишем и епитета корисника (цењен, чувен, ...). Све остало на овом форуму се није променило по том питању.

Da li se dešava još nekom da android chrome pwa aplikacija ubaguje tako da nije moguće uraditi post reply iz iste?

Nakon uklanjanja aplikacije i ponovnog instaliranja radi (neko vreme) opet normalno?

Nazad
Vrh Dno