Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

I kod mene se sada vide slike sa imgur.
 
Pozz ne vidim u pravilima kako se skupljaju postovi na forumu,tek sad primetih da imam samo 7 a dosta vise sam pisao po forumu da nije neki bag ili na 100 posta ide 1 ili na 1000 ide 1...?
 
Ne, nego ima nekih podforuma koji su da se tako izrazim zabavnog karaktera gde se postovi ne računaju (recimo poslednji odgledani ____)...

Ne znam da li lajkovi tu idu u reaction dvore ali realno po mom iskrenom mišljenju bi i to trebalo izbaciti da se ne računa (tipa smešne slike i slično).
 
Ne, nego ima nekih podforuma koji su da se tako izrazim zabavnog karaktera gde se postovi ne računaju (recimo poslednji odgledani ____)...

Ne znam da li lajkovi tu idu u reaction dvore ali realno po mom iskrenom mišljenju bi i to trebalo izbaciti da se ne računa (tipa smešne slike i slično).
Znaci ni ovde se izgleda ne racuna....Negde se racuna negde ne...Hvala na info
 
Jel nešto znači ovaj sistem rangiranja i da li ide automatski?
Pitam jer sam tek sad primetio da se ne dodeljuju automatski bodovi za pozitivne reakcije
 
Pa mora da je automatski po nekom algoritmu, ostali bi smo nez moderatora da moraju to da rade ručno.
 
Pozdrav
Imam pitanje jel postoji nacin za brisanje starih poruka sa foruma i zatvaranje pokrenutih tema?
 
prijava, ako je za brisanje
 
Ја не знам што се мени бришу шаљиви постови у разним темама. Јел све мора да буде збиља? Не знам, можда неког вређају моји постови. Волео бих да ми се објасни. Али немам лоше и увредљиве намере.
 
to drugo
 
Ne znam tačno koji su sve razlozi za uskraćivanje te opcije, ali ako bi svima bila dostupna ta opcija i ako bi veći broj korisnika koji su aktivni u diskusijama počeli masovno da brišu svoje sadržaje, smisao napisanog bi se u manjoj ili većoj meri izgubio.
Ovako, jedina opcija je da se prijavi moderatorima pa će oni da odluče hoće li ili neće brisati/menjati sadržaj, jer (IZVOR):
Zadržavamo pravo da u svakom trenutku uklonimo ili izmenimo bilo koji objavljeni sadržaj, sa ili bez razloga, sa ili bez objašnjenja. Naše je diskreciono pravo da vaše zahteve za uklanjanje ili izmenu bilo kog sadržaja prihvatimo ili ne. Zadržavamo pravo da u potpunosti ili delimično uskratimo pristup našim servisima u bilo koje vreme, sa ili bez razloga, sa ili bez obaveštenja.
 
U prevodu: jednom kada napises i prodje vreme za edit, nema povratka...
Meni su najbolji bili korisnici koji su ovde decenijama i trazili brisanje naloga i svih njihovih postova... tipa samo 10k+... kako da ne...
 
Bilo bi beskorisno u svakom slučaju, "What goes on internet, stays on internet".
 
Zašto je zatvorena tema Prijava problema i bagova?
Jer, npr (slika govori više od 1000 reči):

1685436156584.png

apropo vesti sa naslovne

1685436321100.png
 
tema je vidljiva ali samo zatvorena.
 
Ovako, 02.06.2023 dobijem pp tj. upozorenje da u temi toj i toj sam koristio nepristojno izrazavanje sto i jesam i sve je to ok. U poruci pise da ce nalog mozda biti limitiran.
Od tada pa do cetvrtka 08.06.2023. forum se jedva otvara jer sam ulogovan na nekoliko razlicitih uredjaja, na nekoliko fizicki razlicitih lokacija. Nigde nisam mogao da se izlogujem niti sam imao obavestenje da mi je nalog banovan , sto je veliki propust sto ne postoji obavestenje. Pitao sam par drugara da vide da li radi forum posto sajt radi bez greske, probao da obrsem istoriju, kes, i opet se sporo pokretao sam forum, u cetvrtak sam nekako uspeo da se preko mozile i to na poslu ponovo registrujem. Vidim veceras mogu ponovo da se ulogujem na originalni nalog sto znaci da mi je nalog bio banovan/limitiran sta god.
Znaci, prilikom logovanja sam dobijao poruku da je server nedostupan, nisam mogao nista da uradim cak ni da se odjavim nego samo gasenje samog taba.
Jel ima negde obavestenje da je nalog banovan ogranicen pa ja nisam video ili je prosto to nacin na koji radi forum?
 
Успоравање форума је механизам администрације форума да те "казни" због прекршаја који си направио.
 
Da li je moguće ponoviti postavljeno pitanje u okviru teme koja je i zbog toga otvorena, budući da nema odgovora?

Naime, kako postoji mogućnost da se u međuvremenu pridružio neki kolega koji može pomoći a tema je "zakopana" dublje, da li bi bilo kršenje pravila da se ponovi upit u okviru iste teme?

Recimo na svakih 30 ili 50 dana.

Hvala.
 
Ima smisla da bumpuješ temu nakon određenog vremena i pitaš da li neko može da pomogne u vezi sa tim problemom. Ali to učiniš jednom, pa ko je prevideo temu, a želi/ima iskustva sa tim, javiće se.

Ali nema smisla da na svakih X dana bumpuješ temu tj. ponavljaš pitanje. Neki problemi su isuviše specifični, pa nekad pravog odgovora i nema...
 
Hvala puno.

Ako može bump 2-3 puta godišnje bilo bi idealno. Naravno, nada postoji da će se neko javiti i samim time prestati potreba i za time. :)
 
Tada bi to već bila "necro" tema, Bolje opet napraviti novu, sa možda bolje definisanoim naslovom da privuče pažnju.
 
U prevodu: jednom kada napises i prodje vreme za edit, nema povratka...
Meni su najbolji bili korisnici koji su ovde decenijama i trazili brisanje naloga i svih njihovih postova... tipa samo 10k+... kako da ne...
Jedan pretio i advokatima. :ROFLMAO:
 
sshot-2023-06-16-[1].png
Sta god da uradim stalno se vraca ovo za push obavestenja. Dozvolio, omogucio u podesavanjima, odbio, ne pitaj ponovo...ne pomaze. Kad god se logujem eto ga ponovo.
Ima li lek za ovo??
 
Može li mi neko reći kako je došlo do toga da ne mogu sa telefona (probao direktno kroz chrome/firefox i pwa) da objavim post? Kada kliknem na Post reply dugme, ništa se ne dogodi.

Onda sednem za racunar, otvorim temu i boxu za post vec imam sacuvan post i objavim ga bez problema, bas kao i ovaj. Neko imao slicno iskustvo?
 
Da, ali i kada ga iskljucim, restartujem telefon itd, ni tada nece. To sam prvo posumnjao, ali me cudi da nece ni kada je custom dns iskljucen.
 
Nazad
Vrh Dno