Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

Potpisujem da sporo reaguje forum. I na mobilnom netu i na wifi, i na telefonu i na desktopu, adblocker ne koristim.

Da, da, vuče se i na mob i na desktopu...
Na mob nemam adblocker...

Kod mene radi potpuno normalno na dva računara. Na oba imam Firefox sa dosta ekstenzija, uključujući uBlock Origin.

Sad radi OK....Ali npr juce, (ili dan pre) popodne mu trebalo cak do 10 sek da reaguje. Cisto za ADMINe feedback, dakle problem nije stalno prisutan...

P.S. Upravo sad mi vrtelo vise od 6-7 sek. da osvezi stanicu..

Poslednja izmena:
Ima li leka za ovo?

Prilozi

• Screenshot 2023-10-27 184720.png
    Screenshot 2023-10-27 184720.png
    25.2 KB · Pregleda: 114
  • Screenshot 2023-10-27 184700.png
    Screenshot 2023-10-27 184700.png
    244.3 KB · Pregleda: 94
Zasto na ovom forumu ne rade animacije gifa za avatar svog profila?Jel ima ta opcija da se ukljuci?

Ne mogu da se okače fotke sa mobilnog, bar kod mene ne.

Nije od životne važnosti, ali je lepše i prepoznatljivije/individualnije. Nećemo da tražimo, samo kukamo, jer smo matori i volimo gif avatare, jer podsećaju na neka prošla vremena. 🥸😁

Jeste lepse, ali sef rece nema nista od toga...
Tako da mozemo samo da kukamo...

Ne mogu da se okače fotke sa mobilnog, bar kod mene ne.
Izgleda da imamo isti problem. Sve opcije za poruke su mi disejblovane pa između ostalog i insertovanje slika. Evo jedino mi attach files opcija radi pa tako prilažem sc.Radilo je do pre par dana. Sada ni u jednoj temi a ni u privatnim diskusijamaSmartSelect_20231030_202029_Chrome.jpg

Što je zaključana ova tema? Sutra mi se završava "vojna vežba", pa čisto da kažem svoja iskustva, nekome će koristiti?

Otvorena je. Cim krene glupiranje - lock.

Šta mu dođe ovo? Posto kad kliknem na install, ništa se ne dešava… IMG_7883.jpeg

@Marko-Dj videti u ovoj temi

1700518429575.png

Je l sam ovo ja nekako sakrio Intel 13th gen i AMD Threadripper/Epyc teme ili je neki bug?
Isto je i na telefonu, s tim da kad nisam ulogovan, vidim teme. Inače za Intel temu koju pratim mi stižu notifikaciju.

Kako ti je to uspelo ?
1700548247816.png

Pogledajte prilog 414370

Je l sam ovo ja nekako sakrio Intel 13th gen i AMD Threadripper/Epyc teme ili je neki bug?
Isto je i na telefonu, s tim da kad nisam ulogovan, vidim teme. Inače za Intel temu koju pratim mi stižu notifikaciju.
Да немаш неку забрану? Провери у профилу.

Nema nikakvih zabrana.
Nesto je do njega

Можда је некако случајно сакрио теме?

Uključio neki od filtera, možda vremenski limit, isl ...

1700563632402.png

Koliko znam, nikakve zabrane nisam imao, a svi filteri su isključeni. Je l uopšte postoji mogućnost sakrivanja tema kao podforuma?

Probaj drugi pretraživač, čist bez blokatora za reklame.

Nazad
Vrh Dno