Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

I ja imam isti problem, ali sam ga "resio" tako sto vise ne otvaram notifikacije, nego idem preko "Followed Threads" i tako pratim zeljene teme
 
Kako mogu da dodam komponte računara u "My Gear" ?
 
Hvala mnogo
 
Bench ikonice.JPG
Ovaj bag sa ikonicama se javlja samo kod Dark i Dark Plus stila.
Ne znam da li je neko vec javio, ako jeste, brisite ovo :)
 
Не знам да ли то већ има негде у опцијама (нисам нашао), али било би лепо када би могло да се подеси да када на неку тему први пут одговорим, да могу да изаберем да ли хоћу да ми стиже мејл или хоћу само нотификације на форуму. Мислио сам да то буде на једном месту и како подесиш, тако ти буде дифолтно подешавање за цео форум.
Овако, сваки пут морам да се одјавим са теме па да се поново пријавим тако да ми само стижу нотификације на бенчу а не и на мејл.
Just a thought.
 
Hteo eam nesto da izmenim u jednom postu, tipa slovna greska i nesto da dodam, ali kao da nema vise taster izmeni. Jel to ukinuto?
 
Nije već postoji vreme za koje možeš da edituješ poruku. Nakon toga jedino možeš na report i da napišeš šta bi da moderator ispravi :)
 
Poslednja izmena:
Edit je moguć nekih 15min od objave posta. Nakon toga izmene više nisu moguće. Ako se napiše novi post ispod tog u toku istog dana, forum će ih automatski spojiti u jedan. To govorim u slučaju da imate još nešto da dodate.

Ne, nemojte prijavljivati da moderatori koriguju vaše greške u kucanju. Nismo sekretarice. :D
 
I koristite opciju "Preview" kako bi ste videli izgled finalnog posta pre nego što uradite reply.
 
  • Like
Reagovanja: iOS
Da ovo ne ide u edit :)

Naravno da je to isključivo dobra volja, a ne pravilo :)
 
Pročitaj OVAJ post iz teme filmova i pogledaj datum objave. Onda se pitaš kada će i da li će?
Kako bude, biće.;) Ne sekiraj se oko sitnica. Let it go.
 
Definisan je limit u rezoluciji slika. Čim se prebaci taj limit u "visini" fotografija, forum radi resize. Pretpostavljam da je tako i zamišljeno da radi i za horizontalne fotografije, samo je viši limit. Tako je podešeno radi uštede prostora na serveru.

Admin će možda da potvrdi ili opovrgne, kada bude video poruke.
 
Kako se postaje vip clan i koliko se placa i da li mesecno ili godisnje
Ne mogu naci temu o tome
 
Sitnica, oko 3 miliona, zamisli koliko Duke plaća da bude Administrator.
 
@limontus posto nisi razumeo salu pa da ti javno odgovrim da i ostali znaju:
VIP se ne placa.
VIP status (titula) se dobija u znak zahvalnosti za zasluge i ne donosi nikakve benefite, osim dodatnog VIP podforuma (koji inace niko ne koristi).
 
@limontus posto nisi razumeo salu pa da ti javno odgovrim da i ostali znaju:
VIP se ne placa.
VIP status (titula) se dobija u znak zahvalnosti za zasluge i ne donosi nikakve benefite, osim dodatnog VIP podforuma (koji inace niko ne koristi).
Pitao zato sto u nekoj temi sad ne mogu je naci nekoliko njih je pisalo da li 120 ili 240 din se placa mesecno i kao oni su privilegovani u odnosu na druge. Pa me to samo interesovalo
Hvala na odgovoru.
Ja spremio dva bit kolina da platim🤣
 
Sto ovaj forum,nema 100% srpski jezik,a jos kad ti adminstrator posalje poruku,komunicira na Engleskom,dosta nas ne znaju engleski jezik,ja znam engleski ali ne u potpunosti,jel me Engleski jezik ne interesuje...
 
Predefinisane poruke za opomene su na engleskom jeziku. Platforma na kojoj je baziran forum je nativno na engleskom i one samo nisu prevedene.

Taster za izbor glavnog jezika foruma nalazi se u footeru, skroz dole desno na svakoj strani.

Promena jezika foruma neće uticati na jezik na kome se šalju opomene, ali glavno rešenje je da se ponašaš u skladu sa pravilima, onda nećeš dobijati opomene i nećeš se zamarati engleskim jezikom. 😄
 
Zanima me zašto nema sporta na forumu? I da li bi admini imali nešto protiv ako se otvori tema koja je vezana za fantasy Evrolige, pošto verujem da ima dosta ljudi koji igraju.
 
Sport kao i politika je jako zapaljiva tema, virtuelne tuče nemonovne, to nikome ne treba ovde ali bilo je tema o određenim sportskim događajima. Zatvorene po završetku.
 
Nazad
Vrh Dno